|
Gözde çapaklanma kızarıklık ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslansmom ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şub 2023 Saat 19:00 |
Hocam merhabalar 🙏
31 aylık oğlum yuvaya gidiyor, oradan perşembe günü aradılar ateşli titriyor diye hala ateşli düşürmeye çalışmıyoruz, burun akıntısı var, siliyoruz peçete ile serum fizyolojik ve cold mix kullanıyorım gece yakasına damlatıyorum Yemesi içmesi,keyfi yerinde hatta şuan baya hareketli fakat bugün sağ göz çapaklandı sildikçe yine çapaklanıyor kızarık ve altı şiş,sol gözde kızarma yok hafif çapak var adenovirüs mü nedir anlamadım, birde dün akşama dogru elmacık kemiklerinde göz altında minik minik kırmızı döküntüler oldu, fakat egzemaya benzemiyor anlamadım kafam karışık bende bugün göz doktoruna gittim dün bende kıpkırmızı gözlerle uyandım bende alerjik rinit var senelerdir bazı ilaçlarla baskılıyorum bugün daha iyiyim ve kızarık değil hafif yanma var alerji dedi doktor damla verdi bana cocuk icin ne yapmam gerekiyor tobrased kullanayım mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Son 5 gunden beri yazdigim cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
Aslansmom ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Hocam okudum
Kizariklik+Capak: Antibiyotik sart. 2- Kizariklik- Capak yok: Antibiyotik gerekmez. Viral konjonktivittir. 3- Hipopiyonlu iridosiklit; cok baska bir hastalik, Muhakkak: Goz doktoru tedavi eder. Yazmışsınız bizde hem kızarık hem sulu ,koluyla akan yaşı siliyor
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tobrased, veya Exocin goz damlasi.
Hangisi olursa, gunde:3x1 HER 2 goze, en az 5gun damlatin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Çok sağolun hocam 🙏
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|