|
Beşinci Hastalık mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Suninthesky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Suninthesky
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2023 Saat 10:13 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
5. Hastalik degil. Beraberinde ates olmasi gerekir.
Agiz cevresinde, halka seklinde beyazlik ve yanaklarda, "Kelebek kanadi" seklinde dokuntu olacak. Yuzu solarken govde de, govdede sonerken kol ve bcaklarda cikar. Atopik dermetit'e benziyor, yuzunu sildiginiz bez, sabun-deterjen ihtiva etmesin, sadece su ile silin. Gecene kadar, gunde:2x1 Hipokort merhem surun.
|
|
![]() |
|
Suninthesky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Suninthesky
Teşekkürler hocam. Evet ateş vs yok. Peki atopik dermatit neden olur?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
yuzunu sildiginiz bez, sabun-deterjen ihtiva etmesin, sadece su ile silin. |
|
![]() |
|
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim oglumda da aynısı olmuştu, dokforun yazdığı ilaaçi kullandkk geçti
Duru sabunmatik ile yıkıyordum eşyalarını ona ragmen böyle oldu Şimdi her yıkamadan sonra tekrar sadece DURULUMA programı ile duruluyorum. DURULUMA çok önemlidir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Suninthesky
Hocam tekrar merhaba. 1 hafta oldu,dediğiniz gibi günde 2 kere sürüyorum hipokort. Ancak geçmedi. Azalıyor gibi oluyor, sonra bir bakıyorum yine ilk günkü gibi olmuş. İlacın prospektüste 1 haftadan fazla kullanmayın yazıyor. Ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilaci kesin. Asiri giydirmeyin, basi terlemesin. Portakal, mandalina suyu vermeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Şub 2023 Saat 18:43 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|