Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendim için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kendim için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ercan52 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 363
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ercan52 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendim için
    Gönderim Zamanı: 20 Şub 2023 Saat 17:06
Hocam merhaba 
Size kendim adına bir şey sormak istiyorum, yüksek tansiyon sebebiyle kardiyoloji bölümüne gittim ultrason, eko yapıldı ve kalp kaslarımda kalınlaşma çıktı, tansiyon ilacına başlayacağım size sormadan başlamak istemedim. Tansiyonum 16.10- 20 arasında geziyor. Birde kan tahlili istediler ama oda gördüğüm kadarı ile hep bozuk sizden yorumlarınızı rica ediyorum 
Yaş 28
Erkek kilo 77 boy 178

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117214
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2023 Saat 18:59
Tabii ki, hepsi "bozuk" gozukur, zira o pust laboratuvar size SAHTE rapor vermis. Verdigi BUTUN "Referans
 Araliklari" yanlis.
1- WBC "refrans araligi", eriskinlerde: 4.5-11.0 araligindadir.
2- AST ve ALT: 5-45 araligindadirlar.
 Eger, doktorunuz;  bu testlere inanip da yorum yapmaya kalkarsa, hemen oradan kacin belli ki, bunlar 
CETE halinde calisiyorlar.
Siz en iyisi, BASKA bir hastanede baska bir dahiliye doktoruna gidin.
Bu hastane gibi; "Otoyol kenari" hastanelere gitmeyin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Şub 2023 Saat 19:02
Yukarı Dön
Ercan52 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ercan52 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2023 Saat 19:00
Çok teşekkür ederim hocam oeki plcr düşükşüğü
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2023 Saat 19:05
Gecirilen HER Viral enfeksiyonda duser. 
ONCE: PLT degerine bakilir, (sizde normal) dusuk gelirse, P-LCR'ya bakilir. 
Turk doktorlarina inanmayin. 
Yukarı Dön
Ercan52 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ercan52 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2023 Saat 05:04
Çok teşekkür ederim hocam. Bu tansiyon hakkında ne düşünüyorsunuz hocam sürekli yüksek geçen gün 19.9 oldu yaşımda genç ama anlayamadım
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2023 Saat 18:38
Stres yapabilir. Kolesterollere ve Aclik kan sekerinize de baktirin. 
Yukarı Dön
Ercan52 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ercan52 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2023 Saat 05:20
Çok teşekkür ederim hocam 
Yukarı Dön
burcebeyaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burcebeyaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2023 Saat 12:44
merhaba

Düzenleyen burcebeyaz - 04 Mar 2023 Saat 19:19
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.