|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 363 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şub 2023 Saat 17:06 |
Hocam merhaba
Size kendim adına bir şey sormak istiyorum, yüksek tansiyon sebebiyle kardiyoloji bölümüne gittim ultrason, eko yapıldı ve kalp kaslarımda kalınlaşma çıktı, tansiyon ilacına başlayacağım size sormadan başlamak istemedim. Tansiyonum 16.10- 20 arasında geziyor. Birde kan tahlili istediler ama oda gördüğüm kadarı ile hep bozuk sizden yorumlarınızı rica ediyorum Yaş 28 Erkek kilo 77 boy 178 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabii ki, hepsi "bozuk" gozukur, zira o pust laboratuvar size SAHTE rapor vermis. Verdigi BUTUN "Referans
Araliklari" yanlis. 1- WBC "refrans araligi", eriskinlerde: 4.5-11.0 araligindadir. 2- AST ve ALT: 5-45 araligindadirlar. Eger, doktorunuz; bu testlere inanip da yorum yapmaya kalkarsa, hemen oradan kacin belli ki, bunlar CETE halinde calisiyorlar. Siz en iyisi, BASKA bir hastanede baska bir dahiliye doktoruna gidin. Bu hastane gibi; "Otoyol kenari" hastanelere gitmeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Şub 2023 Saat 19:02 |
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 363 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam oeki plcr düşükşüğü
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gecirilen HER Viral enfeksiyonda duser.
ONCE: PLT degerine bakilir, (sizde normal) dusuk gelirse, P-LCR'ya bakilir. Turk doktorlarina inanmayin.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam. Bu tansiyon hakkında ne düşünüyorsunuz hocam sürekli yüksek geçen gün 19.9 oldu yaşımda genç ama anlayamadım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Stres yapabilir. Kolesterollere ve Aclik kan sekerinize de baktirin.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
burcebeyaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burcebeyaz
merhaba
Düzenleyen burcebeyaz - 04 Mar 2023 Saat 19:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|