|
Kaka ve hastalık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mervmerv ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2023 Saat 08:44 |
Kadir hocam merhabalar, 5 yaşındaki oğlum son zamanlarda elini kakasına sürüp ağzına götürdüğünü söylüyor.
Sürekli elini yıkayan ve kurallara uyan bir çocuk neden böyle yapıyor anlamıyorum. Bu durumla ilişkisi nedir bilmiyorum ancak bu durumu bize söyledikten sonra ateşlendi, 4 gündür hafif seyreden bazen artan ateşi var. Dilde pas da var sanırım, ağızda koku da var. Size dilinin fotoğrafını gönderiyorum. Evde augmentin-bid şurup var, kullanmamız gerekir mi? Çok teşekkürler, sevgiler. |
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir insana, kendi kakasindan hicbir hastalik gecemez.
Zaten sizlere bu "kaka bakterilerini", Probiyotik diye para ile satip, yutturuyorlar.
|
|
![]() |
|
mervmerv ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dilde pas var gibi antibiyotik kullanalım mı?
|
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates varmi?
Ishal olsa bile, ishale Antibiyotik verilmez. Lutfen bugunden geriye giderek eski cevaplari okuyun. Cok gereksiz soru soruyorsunuz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben ishalle ilgili bir soru sormadım hocam, ateş var ve dilde pas dediğiniz şeyin ne oldugun tam olarak anlayamadığım için resim gönderdim. Sorum antibiyotik gerekli mi değil mi? Bütün forumu okuyorum zaten sürekli, ama cocugun diline bakıp pas var ya da yok diyemiyorum kusura bakmayın
|
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dili pembe!!
Orta kisimdaki pas; Ac kalinca, kusma /ishal oldugunda da olur. Tek basina Pas; antibiyotik kullanmayi GEREKTIRMEZ.... Ucu beraber olacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|