|
Diz ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
watcher54 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2023 Saat 00:27 |
Selamlar Hocam, kizim 9 yasinda, 125 cm, 35 kiloda. Bir haftadir sol bacağının ağrıdığını söylüyor, oturup kalkarken, kosarken ziplarken aciyor diyor. Diz agrisi olduğunu düşünüyorum.
1. Kilosundan olabilir mi? 2. Hazir tavuk tüketiminin diz eklemlerine zarar verdiğini duymustum. Doğruluk payi var midir?
3. 3 ay once tam doz grip.asisi olmustu çünkü daha once aşı oldugu için tam doz yaptirdim. Aşıyla ilgili olabilir mi? 4. X bacak sorunu vardi. Ağustos ve Eylül ayında dvt3 ampul verdim Sekil olarak biraz toparladi. Simdi bir ampul daha versem iyi olur mu? Düzenleyen watcher54 - 25 Şub 2023 Saat 00:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2cm boyu KISA, 9 kilo fazlasi var.!!!
1- Kilosundan ziyade, D vitamini ve kalsiyum eksikligi sonucu olusmis; X-Bacak varsa, o sebep olur. Bacaklari yaklastirildiginda, dizleri degdigi anda, ayak bilekleri ayrik kaliyorsa, X-Bacak var demektir, acilen D vitamin takviyesi gerkir. 2- Tavuklarla bir alakasi yok (Turk doktor uydurmasidir), sut/sutlu gida, gunde en az :600ml almasi sart. 3- Asi ile alaksi YOK! 4- Evet, X-Bacak devam ediyorsa, var. 1 ampul daha icirin. Ama gunde 600ml sut/sutlu gida almasi da sart.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|