|
Yetişkin ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yıler ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2023 Saat 15:20 |
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum 36 yaşında bayanım dünden beri ishalim affedersiniz su gibi ama sık sık değil dün bir kere sabah bugün 3 defa ama midem bulanıyor kusma yok vücudum ağrıyor sırtım birşey kullanmadım dr gitmedim ne yapabilirim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilac kullanmayin. Yediklerinizden mikrop kapmissiniz. Mikroplar atilinca duzelecek.
|
|
![]() |
|
Yıler ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sağolun hocam allah uzun uzun ömürler versin inşallah size.peki hocam muz patates tüketeyim mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tuketin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|