|
Küçük dilin yeni şekli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mar 2023 Saat 23:20 |
Kadir bey iyi günler
Oğlum 11 yaşında. 4 5 gündür boğazı ağrıyor dediklerinizi yapıyorum. Sıcak şeyler içiyor, limonlu bal, sabahları burnuna tuzlu su çekiyor hinkirinca koyu yeşil akıntı geliyor, sanırım genize akıyor gece. Iki gün önce burnu çok tıkalı olduğu için iladin damla verdim, burnu tekrar tıkanmadıgı için tekrar vermedim. Hala boğaz ağrısı devam. Öksürük var. Burun akmıyor da genize akıyor gibi. Tantum verde yoktu. Tanflex sprey sanırım muadili onu kullanmaya başladık bugün. Ateşi yok hiç çıkmadı. Bugün boğazına bakmak istedim ve küçük dilini farkettim. İlk çocuk olduğu için pimpirikli bir anneydim doğuştan olsa kesin bilirdim. Bu küçük dil neden böyle hocam. Doktora götürmem gereken bir durum mu? İnternete girip baktım kafam karıştı çok.. Eski mesajlarınıza arattım benzer bir durum bulamadım. Çok teşekkür ediyorum. Düzenleyen Glnrkzy - 09 Mar 2023 Saat 12:56 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HIC onemli bir sey DEGIL!!!
|
|
![]() |
|
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okula göndermemem gereken bir durum falan yok değil mi hocam. Çok teşekkürler internette baktım ve korkarak kapatıp sizden cevap bekledim. İçim içimi yedi gerçekten.
Düzenleyen Glnrkzy - 09 Mar 2023 Saat 21:17 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Birde önemsiz dediniz ama bu dil yine eski haline gelecek değil mi hocam :)
|
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Doner veya donmez, hicbir onemi yok.
Bukadar merak, gereksiz.
|
|
![]() |
|
Hocam sabah yine boğazları ağrıdığını söyledi.6. Gün artık. Okula göndermedim rapor almak için gittik doktora. Dilinde bademciklerinde birşey yok dedi ve sırtını dinleyip çocukta hırıltı var dedi. teşhis farenjit dedi rapora sadece akut bronşit yazılmış . İlaçlar Zaditen, macrol antibiyotik, erdostin süspansiyon.
. . Dilinde bademciklerinde birşey yok dedi ve sırtını dinleyip çocukta hırıltı var dedi. teşhis farenjit dedi rapora sadece akut bronşit yazılmış . İlaçlar Zaditen, macrol antibiyotik, erdostin süspansiyon. Ben rapor için gittim zaten o yüzden ilaçları da almadım ama hocam size dün resim atarken dilini dişlerini iyice fırçalamıştı. Fırçalama öncesi dili yine böyleydi.. Şimdi baktım yine üstü böyle dilin. Ağzında ekşi bir koku var ama odaya girince farkedilecek gibi değil. Boğaz ağrısı da inatla devam edince antibiyotik gerekir mi diye sorayım dedim Düzenleyen Glnrkzy - 10 Mar 2023 Saat 16:07 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotik gerekmiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|