|
Şurup yerine hap |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kzy12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mar 2023 Saat 18:53 |
Hocam çocuklar kaç yaşına ya da kaç kiloya gelince ilac yerine hap kullanabilir?Antibiyotik şurupları çok zor içiyor midesi bulanıyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle bir sinirlama YOK. Hap icmekte takintili olan buyuklere bile surup veriyorum.
Muhim olan ilacin dozu. Yasina uygun surup veya hap verilir. Ne zaman antibiyotik verilir, eski cevaplari IYI okuyun ve gereksiz yere vermeyin.
|
|
![]() |
|
Kzy12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok eski takipçinizim hocam biliyorum,35 kilo oğlum gerek olursa hap kullanabilir mi artık onu merak etmiştim.Çok teşekkürler🌸
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
NE YANI!! Simdi hic isim yok da, piyasadaki her antibiyotigin, kac kiloya ne kadar verilecegini mi yazacagim?
Hayret bir sey!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|