|
Devit-3 damla kullanımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bsarıkaya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 196 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mar 2023 Saat 19:48 |
Hocam çok soru var bu konuda özür dileyerek tekrar soruyorum. Devit-3 ampul istemiştim, eşim damla alıp gelmiş. Üzerinde 50000 IU / 15 ml yazıyor. 4,5 ve 7 yaşındaki oğullarıma 20 şer damla verdim şimdi. Ekim ayında vermiştim birer ampul. Şimdi kaç gün süreli ne kadar daha vermemi önerirsiniz? Cevaplarsanız çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
Bsarıkaya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 196 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 5 damla demişsiniz hep, ama hesaplayınca 20 damla 3333 IU olunca bu bile az dedim kendimce. Ampulde 300000 IU yazıyordu. Fazla mı verdim şimdi. Şimdiden sonrası için kaç gün kaç damla devam etsem, ya da vermesem mi Ekim ayına kadar?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|