|
Grip astım gibi nefes |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2023 Saat 07:42 |
Kadir bey
21 aylık
Malum bu yıl özellikle grip ile hırıltı nefes görülüyor muhakkak. Bizim sadece grip dönemi mesela bugün ikinci gün. Nefesi rahat alıyor verirken zorlanıyor. Sadece grip döneminde olduğu için astım olarak değerlendirmemuz doğru olmaz değil mi.. Baya ağladı gece çünkü bu nefesi verirken zorlanır olduğu için. Alırken ses yok verirken zor veriyor ve hırıltı var. Sonra öksürüyor.
Düzenleyen Glnrkzy - 16 Mar 2023 Saat 08:53 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beslenmesinde bir sikinti yoksa, merak etmeyin. Zaten bu yasta astim, mumkun degil.
Astim, steril bakilan cocuklarda, seneler sonra cikabilir. Koylu cocuklarinda oluyormu?? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Mar 2023 Saat 17:57 |
|
![]() |
|
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konuda çok dikkatliyim. Elinde camasir suyu dolasanlardan değilim yani. Birde 2. Azı dişi çıkıyor boğaz ağrısı, diş ağrısı bu 3. Gece olacak uykusuz. Akşam yatmadan önce 1 ölçek calpol verebilir miyim? Rahat uyuması için. Bugün de tüm gün ağrısı vardı hep ağladı. Yemek eskisi gibi değil ama aç da kalmıyor.
Düzenleyen Glnrkzy - 16 Mar 2023 Saat 18:02 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sut disleri ve (20 yas disleri haric) hicbir dis cikarken bir sikinti vermez. Tamami eski Turk doktorlarinin
zirvalaridir. Gripler, ates dusse bile 2-3 hafta surebilirler. Sabirli olun ve sakin Turk doktorlarinin ellerine dusmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam aksine d vitamini kontrolü için gidecektik baktım akşam hasta oldu randevuyu iptal ettim. Biliyorum gitsem alveres, ventolin, antibiyotik, asist reçetesi verecekler elime.
Ama hocam akşam 9 oldu artık dayanamadık ağlamasına. Acıyor diye söylemesine. Dediğiniz herşeyi yapıyorum limonlu bal, cold mix, buhar. Hatta sıcak banyoya soktuk orda biraz keyfi yerine geldi ama çıkınca aynen devam. Ama hastalık mı çok acı veriyor, bizim çocuk mu çok yaygaraci çözemedim. Sabahtan beri ahhh ahhh diye bağırıyor.. 2 dk dinleniyor yine başlıyor. 16 kilo 1 ölçek verdim dahada vermem zaten.. Ateşi hiç çıkmadı birde aslında ben ateşi çıksın diye giydirdim örttüm falan ama yok çıkmadı malesef. Edit: saat 00:20 hala 5 dk uykuya dalıp bağırarak uyanıyor. Tekrar ilaç vermiyorum
Düzenleyen Glnrkzy - 17 Mar 2023 Saat 00:30 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|