|
Tepki vermeme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mar 2023 Saat 13:26 |
Hocam 4 yaşında oğlum bazen sesleniyorum sesleniyorum tepki vermiyor. Bir noktaya odaklanıyor 15-20 saniye tepki vermiyor. Çocukluk hali birşey mi düşünüyor o anda dikkatini birşey mi çekiyor aklına birşey geliyor o yüzden mi tepki vermiyor ona odaklanıyor kitleniyor yoksa nöbet mi geçiriyor Allah korusun anlamıyorum. 3. Çocuğum oğlum. Diğer davranışlarında anormal hiç birşey görmüyorum. Kreşe başladığında öğretmeninin de dikkatini çekmiş bana çok mu ekrana maruz kalıyor diye sormuştu. Ama çok az bakar telefona tablete. Evimiz bahçeli genellikle oyun oynar. Ablalarıyla oynar. Doktorlara hiç güvenim yok. 3 gün önce kızım hastaydı götürdük sadece tahlil için inanın yine sizin yazdıklarınızla hareket ettim. 4 tüp kan alındı wbc bile bakılmamış. Sizden öğrendiklerimle biliyorum Antibiyotik gerekiyordu onu bile bilememiş. Oğluma yorumunuzu merak ediyırum hocam
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Ekran" ile NE ALAKASI VARMIS??? Bilmezler boyle salak salak konusurlar!
O keriz ogretmene soyleyin, Otizm anne karninda olusur!!! Bir cocuk ASLA, saglam dogup da sonradan Otistik olmaz! Tipik soytari Turk doktor uydurmasidir. Neymis; 'Cok televizyon seyretmis de ondan olmus!" Tamamen palavra, cok TV seyretti diye Otism olusmuyor, Otistik cocuk, asiri TV seyreder. TV seyretmek; sebep degil sonuctur! Bu yalani bilhassa Otizm tanisi koymakta gecikmis olan sarlatan doktorlar, sirf kabahati ailelerin ustune atabilmek icin uydururlar! Bu tur; 15-20saniye, tepkisiz kalmalar, "Petit Mall" hastaligidir, hicbir tedavi gerekmez, kendiliginden duzelir. Sakin Turk doktorlara filan gitmeyin, caniniza okurlar! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Mar 2023 Saat 18:16 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|