|
Kutu sutu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
melmus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kutu sutuGönderim Zamanı: 22 Mar 2023 Saat 17:24 |
|
Hocqm bebegim 96 günluk kiz bebek dogum kilosu 3070 gr suan 6 kilo 57 cm. Mama ile besleniyoruz hocam 4.ayda kutu sute gecmek istiyorum sizin tavsiyenizle peki hocam ilk gecerken gunde bir kere vererek mi baslamaliyim kutunsute yoksa direk mamayi kesim ogunlerde hep sutmu vermeliyim. Birde hocam sutun rahatsiz ettigini nerden anlayacagim kakasindan mi acaba dokunuyor mu dokunmuyor mu diye. Birde hocam demir emilimi azaltiyor diye soylenip duruluyoroyle bir sey yasar miyim. Son olarak mamada ki vitaminler demistiniz kici kirik diye. Sut ilede kilo alimi devam eder dwgil mi zaten mamayi zorla iciyor insaallah kutu sutunu sever. Ayrica doktor mama ile beslendigi icin 4.ayda ek gidaya gecersin demisti sizce geceyim mi acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Mar 2023 Saat 19:19 |
|
Azdan baslayin. Bazi bebeklerde "Inek sutu proteini hazmi" gec baslayabiliyor.
1- Bebeklerde, ASLA Laktoz entoleransi OLMAZ! Sakin Turk doktor palavralarina inanmayin. 2- Inek sutu anemi filan yapmaz, bu inanis; bazi salak doktorlarinin, 6 aylik bebeklerde Hgb:10g/dL olmasi nedeninin, bebeklerde olan "Fizyolojik Anemi' sonucu oldugunu bilmedikleri icindir. 3- Inek sutu; seker hastaligi filan yapmaz, tamamen uydurmadir. Butun dava sizlere gene inek sutunden yapilan sut tozlarini, "mama" diye yutturup, "doktor+mama firmasi+ Eczaci" cetelesmesi ile dolandirabilmek icindir. Evet, bebek mamalari; bir cins SUT TOZUDUR!! Sutun tereyagini alip, bitkisel yaglar koyup bebeklerinize kakalarlar! Ondan sonra da, bazi salak Prof.lar cikip, "-Pastorizasyon zararlidir" diyebiliyorlar. Bunlara; mamalar hazirlanirken hangi islemlerden geciyor da, bu kadar uzun sureler dayanabiliyorlar diye de sormak lazim! Aptal olduklari icin, kafalari da calismaz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Mar 2023 Saat 19:21 |
|
![]() |
|
melmus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Mar 2023 Saat 19:28 |
|
Tamam hocam peki ekngidayada baslayayim mi 4 ay olunca sutede tam 4 ayda basliyayim degil mi oyle yazilar okudum ki hocam zeka geriligi bile yapiyor vs sut diye oysaki annem bzileri emzirmemis ben size sut verdim diyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Mar 2023 Saat 20:01 |
|
" oyle yazilar okudum ki hocam zeka geriligi bile yapiyor vs sut diye"
Derler!! Hele bu ekonomik kriz ile mama alamayanlar yuzunden, popolari iyice zorda! Halki nasil yapariz da kandirabiliriz derdindeler. Bu assagilik sahtekarlik yazilari yazanlara bir sorun bakalim! Bebek mamalari, inek sutunden yapilmiyormu imis?? Sakin bu gibi assagilik sarlatanlara kanmayin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|