|
karın ağırsı ,giardia |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2023 Saat 14:52 |
kasım 2015 doğmulu kızım ,21 kilo ,120cm civarı boyu var .Akşamdan başlayıp sabah hatta 2-3 güne süren karın ağrısı mide bulantısı şikayetleri var 3-4 aydır devam ediyor daha çok gaz gibi az yiyor kesinlikle şekerli şey istemiyor hatta sütü de pek içmez O günlerde ,sonra geçiyor arkasından başka birşey olmaz (hastalık belirtisi gibi )
Bir üyeniz aynı şikayetleri yazınca flagy tavsiye etmiş giardia diye bir bakteriden bahsetmişsiniz .Bende belirtileri benzettim ve bizde de olabilir diye flagy 1.5 ölçek verip dün sabah başlamıştım fakat arkasında kusma gelince hemen bıraktım sizede yazdım (başkasının sayfasının altında ) şimdi biz ne yapalım ? Bu karın ağrılarının asıl sebebi ne olabilir ?Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ....... cevap için şimdiden tşk ederim |
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Flagyl; 5gun, gunde:2x2 olcek verin. Azar azar icirin. Aralarda birer parca ekmek yedirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|