Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip sonrası ateş kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Grip sonrası ateş kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DemetRüzgar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 144
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DemetRüzgar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip sonrası ateş kusma
    Gönderim Zamanı: 27 Mar 2023 Saat 13:30
Hocam iyi günler  31 temmuz 2018 doğumlu 4 yaşında kreşe giden bir oğlum var kreşe gitti gideli sürekli hasta hocam daha geçen hafta gripti şimdi  tekrar grip oldu 
Hoca oğlum  cuma günü çok iyiydi cumartesi burun akıntısı ve öksürük başladı pazar günü de öksürük şiddetlendi ve balgamli oksuruyor ciğerlerin de bir sıkıntı var mıdır bilmiyorum inanın çok çaresizim  Hocam burun akıntısı çok fazla dün akşam sıcak bir duş aldırdım ama bugün çok yüksek ateşi var düşüremiyorum ve sabah yediğini çıkardı kas eklem ağrıları da var Hocam baş ağrısı da ama koştuktan sonra biraz kendine geldi dolven vermiştim verdiğim gibi onu da çıkardı hocam
Hocam simdi grip sonradan ateş kusma halsizlik yapar mi 
Hocam acaba enfeksiyon olabilir mi ne yapmam gerekiyor Hocam 
Hocam bir de bu ara çok sık çişe çıkıyor çok sık yapıyor uşutmuş olabilir mi bu durum da beni korkutuyor açıkçası  

Düzenleyen DemetRüzgar - 27 Mar 2023 Saat 13:57
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119225
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2023 Saat 18:34
Grip; "Domuz Gribi" ise, olur! Yapilacaklar diger Gripler ile aynidir. 
Yukarı Dön
DemetRüzgar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 144
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DemetRüzgar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2023 Saat 20:46
Peki hocam anladım kadarıyla domuz gribi 
Peki bunun için herhangi bir test yaptırmama gerek var mıdır ilaç kullanmak gerekli mi ciğere herhangi bir hasarı olur mu 
Düşünceleriniz benim için çok kıymetli hocam hani enfeksiyon diye düşünmüştüm ama şu gibi burun akıntısı balgamli öksürük şiddetli bir de ateş 1 kere de kusma oldu baş ağrısı 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119225
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2023 Saat 03:14
Baska gereken bir sey olsa idi soylerdim. Griplerde "Enfeksiyon dur"!!! 
Turk doktorlari; en basit tibbi terimleri bile bilmezler.."Enfeksiyonara antibiyotik verilir" diye bir saplantilari
 vardir! Viruslarin da enfeksiyon yaptiklarini bilmezler. Onlari cidiye almayin.

LUTFEN, eski cevaplari da okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.