Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Saç dökülmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Saç dökülmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
leyli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 799
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Saç dökülmesi
    Gönderim Zamanı: 30 Mar 2023 Saat 21:00
Yukarı Dön
leyli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2023 Saat 21:01
https://www.hizliresim.com/9xkksb9

Düzenleyen leyli - 30 Mar 2023 Saat 21:11
Yukarı Dön
leyli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2023 Saat 21:04
https://www.hizliresim.com/rt61za6

Düzenleyen leyli - 30 Mar 2023 Saat 21:16
Yukarı Dön
leyli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2023 Saat 21:23
hocam merhaba.. resimleri çok zor yükleyebildim...elimdeki her şey çok geri teknolojik ürünler.. reismler de 1,3,2 şeklinde sıralandı...1,2,3 sırayla olmadı...hocam tam 20 gündür kızımın saçları oluk oluk dökülüyor... mayıs ayında 10 yaşında olacak...10 yaş, 140 cm ve 24 kilo...ben çok hastalandım. o sebeple onu yeni hastaneye götürebildim.. kan tahlili istedim.. hayatında ilk kez kan verdi...özellikle çocuk referans aralıklarına göre bakılmasını hatırlattım doktora.. sonuçlar bu şekilde hocam...doktor normal dedi... cildiyeye götür dedi.. götürdüm.. bir şampuan ve vitamin şurup verdi... almadım daha.. saç diplerine baktı.. bir şey yok dedi..size bir sorayım dedim...hocam öyle böyle bir saç dökülmesi değil.. saçları 20 günde yarı yarıya azaldı.. bir tek d vit. eksik.. ona da ampul içirebilir miyim.. kızıma yani... doktor çocuklara ampül vermiyoruz dedi.. hocam 10 yaş ve 24 kilo.. ampulün sakıncası olur mu?

hocam bu saç dökülmesi sebebi ne olabilir.. her sabah kahroluyor..ağlıyor. ben de saçlarına elimi vurmak istemiyorum.. o kadar kötü. resim yükleyebilirsem atacaüım dökülen saçların

Düzenleyen leyli - 30 Mar 2023 Saat 21:41
Yukarı Dön
leyli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2023 Saat 21:28
https://www.hizliresim.com/px5a803

Düzenleyen leyli - 30 Mar 2023 Saat 21:29
Yukarı Dön
leyli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2023 Saat 21:32
https://www.hizliresim.com/hzozuw3

Hocam tek taramada bu kadar dökülüyor..o sebeple günde sadece 1 kez tarıyoruz.. sabahları .... her defasında bu kadar dökülüyor.. ve hergün :(

Düzenleyen leyli - 30 Mar 2023 Saat 21:38
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118525
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2023 Saat 02:59
Bu tahlillerin sac dokulmesi ile hicbir alaksi YOK!! Sac dokulmesinin bir tedavisi YOKTUR!! Bosuna bunlar
gibi sahtekarlara para kaptirmayin! 
40 seneden beri, 1 yasindan buyuk butun cocuklara senede en az 1 ampul Dvit3 iciriyorum.
Eski cevaplari okuyun, goreceksiniz, 1 ay ara ile iki ampul verdigim halde acigi kapayamayan cocuklar var.
Hicbirinde de zehirlenme olmadi. Sakin Turk doktorlara inanmayin, D vitamini konusu basta olmak uzere, 
hicbir konuda tam bilgi sahibi degillerdir. 
Hele o Cildiyeci'nin sac diplerine filan bakmasi tamemen "SHOW" amacli soytariliklardir. Sanki bir seyler
bulacak!!
Eger soyunuzda asiri saci dokulenler varsa, yapabileceginiz bir sey yoktur. Clear sampuan deneyin.

Yukarı Dön
leyli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2023 Saat 03:56
Hocam kan tahlilinin amacı kansızlık ya da demir eksikliği varsa saçlar dökülüyor ya, o sebeple kan tahlili yaptırdım.. ya da guatr ile ilgili bir sıkıntıda da saç çok fazla dökülüyor..ama kan tahlilleri sıkıntılı değil bu anlamda...soyumuzda saç dökülmesi de yok hocam.. Bu çocuk sadece 20 gündür böyle...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.