|
Saç dökülmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2023 Saat 21:00 |
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.hizliresim.com/9xkksb9
Düzenleyen leyli - 30 Mar 2023 Saat 21:11 |
|
![]() |
|
https://www.hizliresim.com/rt61za6
Düzenleyen leyli - 30 Mar 2023 Saat 21:16 |
|
![]() |
|
hocam merhaba.. resimleri çok zor yükleyebildim...elimdeki her şey çok geri teknolojik ürünler.. reismler de 1,3,2 şeklinde sıralandı...1,2,3 sırayla olmadı...hocam tam 20 gündür kızımın saçları oluk oluk dökülüyor... mayıs ayında 10 yaşında olacak...10 yaş, 140 cm ve 24 kilo...ben çok hastalandım. o sebeple onu yeni hastaneye götürebildim.. kan tahlili istedim.. hayatında ilk kez kan verdi...özellikle çocuk referans aralıklarına göre bakılmasını hatırlattım doktora.. sonuçlar bu şekilde hocam...doktor normal dedi... cildiyeye götür dedi.. götürdüm.. bir şampuan ve vitamin şurup verdi... almadım daha.. saç diplerine baktı.. bir şey yok dedi..size bir sorayım dedim...hocam öyle böyle bir saç dökülmesi değil.. saçları 20 günde yarı yarıya azaldı.. bir tek d vit. eksik.. ona da ampul içirebilir miyim.. kızıma yani... doktor çocuklara ampül vermiyoruz dedi.. hocam 10 yaş ve 24 kilo.. ampulün sakıncası olur mu?
hocam bu saç dökülmesi sebebi ne olabilir.. her sabah kahroluyor..ağlıyor. ben de saçlarına elimi vurmak istemiyorum.. o kadar kötü. resim yükleyebilirsem atacaüım dökülen saçların
Düzenleyen leyli - 30 Mar 2023 Saat 21:41 |
|
![]() |
|
https://www.hizliresim.com/px5a803
Düzenleyen leyli - 30 Mar 2023 Saat 21:29 |
|
![]() |
|
https://www.hizliresim.com/hzozuw3
Hocam tek taramada bu kadar dökülüyor..o sebeple günde sadece 1 kez tarıyoruz.. sabahları .... her defasında bu kadar dökülüyor.. ve hergün :(
Düzenleyen leyli - 30 Mar 2023 Saat 21:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tahlillerin sac dokulmesi ile hicbir alaksi YOK!! Sac dokulmesinin bir tedavisi YOKTUR!! Bosuna bunlar
gibi sahtekarlara para kaptirmayin! 40 seneden beri, 1 yasindan buyuk butun cocuklara senede en az 1 ampul Dvit3 iciriyorum. Eski cevaplari okuyun, goreceksiniz, 1 ay ara ile iki ampul verdigim halde acigi kapayamayan cocuklar var. Hicbirinde de zehirlenme olmadi. Sakin Turk doktorlara inanmayin, D vitamini konusu basta olmak uzere, hicbir konuda tam bilgi sahibi degillerdir. Hele o Cildiyeci'nin sac diplerine filan bakmasi tamemen "SHOW" amacli soytariliklardir. Sanki bir seyler bulacak!! Eger soyunuzda asiri saci dokulenler varsa, yapabileceginiz bir sey yoktur. Clear sampuan deneyin. |
|
![]() |
|
Hocam kan tahlilinin amacı kansızlık ya da demir eksikliği varsa saçlar dökülüyor ya, o sebeple kan tahlili yaptırdım.. ya da guatr ile ilgili bir sıkıntıda da saç çok fazla dökülüyor..ama kan tahlilleri sıkıntılı değil bu anlamda...soyumuzda saç dökülmesi de yok hocam.. Bu çocuk sadece 20 gündür böyle...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|