|
Burundan sıvı gelmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nis 2023 Saat 20:32 |
Dr bey bu sefer kendim için soracağım fikrinizi almak istedim.
Dün çok şiddetli baş ağrısı yaşadım Bugün öğleden sonra burnumdan anı bir şekilde değişik kokusu olan su gibi bir akıntı geldi.2 gelen akıntıya sarı alanlarda vardı.bu akinti suanda tek taraflı seffaf olarak ara ara devam ediyor tuzlu ve kokulu Bu ne olabilir epifiz bezimde kitle var 18 mm.bos sıvısı olma ihtimali varmıdır
Düzenleyen Gunes05 - 04 Nis 2023 Saat 20:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinuslerden gelmistir.
Basagriniz, sinuslerdeki sivinin basinc yapmasi yuzunden, ayni basinc ile kanal acilip bosalmis. Agri devam ederse, Iliadin spreyi, damlalikli baska bir siseye bosaltin ve sirt ustu yatar durumda, 5 gun, gunde :2x2'ser damla her iki burun deliklerine damlatin.
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanırım ilk defa sinüzitiniz var. Aynen böyle olur. Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey benim migren ataklarim oluyor dün ku ağrı sinüs ağrısı değil migren ataklarimdandı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agriyi bilemem, ama akinti Sinuslerden.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|