|
Mıde bulantısı ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 265 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2023 Saat 18:11 |
Kadır hocam merhabalar 6 yaşına görecek kızım bogaz agrısı yutkunurken acı hıssı mıde bulantısı kusma olduğu ıcın hastaneye gıttım grıp olmadığına emınım sızden ogrendıgım kadarıyla doktor cefaks antıbıyotık yazmıs benım ıcıme sınmıyor atesı yüksek 39 larda ıstahsız yemek kokusuna bıle kusuyor ıshal olur dıye bekledım oda olmadı ağız kokuyor bogaz kızarık ates mevcut dilimizde beyaz duruyor ama bakterıyel mı vırus kaynaklımı ayırt edemıyorum hocam kullanmalımıyım hocam genel durumu pek ıyı degıl
|
|
![]() |
|
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 265 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada hocam oksuruk tek tük oksururken acıyormuş
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi yoksa, Antibiyotik kullanmayin.
Her ucu de varsa, antibiyotik kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Hocam soylemeyı unutmuşum her grıbal enfeksıyon sonunda kulak agrısı oldu ben de 5 gün dedıgınız gıbı ılıadın damla kullandıktan sonra geçiyordu pek üstüne dusmedım ama bugün doktor sağ kulakta sıvı olduğunu soyledı kızıma soruyorum agrı varmı dıye yok dıyor duymadan yana sıkıntı yok gıbı sımdı sıvı olduğu ıcın tekrar ılıadın kullanayım mı hocam ne zaman doktora gıtsem ruh halımı bozup gonderıyorlar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN inanmayin!!!
Yazarlar kisminda, bu sahtekarligi anlatan 2 makalem var, onlari okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Ozaman agrı olmadığı sürece ılıadıne gerek yok degıl mı hocam tesekkur ederım cvbınız ıcın ıyı kı varsınız
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agri oldugunda, Iliadindan sonra agri; 1 gunde gecse bile 5 gun Iliadin kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|