|
Hocam yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nis 2023 Saat 22:02 |
Hocam 8 yasinda kizimin 3-4 gun once makat bolgesinde kasinti vardi,kizarik ve sivilceye benzer seyler vardi.Size danistim fucidin onerdiniz,iki gunde gecti .Vajinasinda da hafif bi kadintisi vardi ama kizariklik yoktu. kasintisi artti,Dun kizariklik basladi ve bugun cok kotu durumda.Cok panik oldum,fucidin kullandim bugun 2 kez.Ne yapayim hocam fucidine devam edeyim mi baska bi oneriniz olur mu?https://www.hizliresim.com/3e49zxs
Düzenleyen esraa35 - 13 Nis 2023 Saat 22:46 |
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118391 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fucidin'e devam edin, Silmeyin, sade su ile yikayin.
|
|
![]() |
|
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kizimin genital bolgedeki o yogun kasinti ve kizariklik sizin onerdiginiz Fucidini 3.kez uygulamamdan sonra bugun tamamen iyilesti.Size ne kadar tesekkur etsem azdir.Fucidin ise yaradi,yani bakteriyel bi hadise miydi?Neden olmus olabilir?Kizim dun butun gun aglamisti kasinmaktan,tekrar cok tesekkur ederim hocam
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Hocam 5 6 gun oncede kizimin genital bolgede kasinti ve kizariklik vardi fucidin kremle iki gunde gecmisti.Dun yine kasinti basladi 2 kez sicak sanunlu suda oturttum ama bugun cok kotu durumda ve akinti da var.Kaka bulasmis olamaz temizligini ben yapiyorum.Nedir bu hocam neden tekrarladi?Streptokal intertrigo olabilir mi?Yardim edin nolur oyle gordukce icim parcalaniyor.Su an tatil nedeniyle de hicbiyere goturemiycem.Hipokort krem bulamadim muadili locoderm verdiler onu kullanayim mi?ne yapayim bana bi yol gosterin.https://www.hizliresim.com/oxww55y
Düzenleyen esraa35 - 21 Nis 2023 Saat 00:53 |
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118391 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Fucidin kullanin.
|
|
![]() |
|
Hocam gecen hafta fucudini 4 gun kullanmis birakmistim.3 gun ara vermis olduk,kac gun kullanabiliriz?Gectikten sonra tekrar etmemesi icin ne kullanayim?Bu arada Bayraminiz kutlu olsun,ailece mutlu,saglikli nice bayramlariniz olsun..
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Fucidin'i, istediginiz zaman, istediginiz kadar kullanin. Sadece 1 haftayi gecirmeyin.
|
|
![]() |
|
Hocam yeniden merhaba kizimin makatinda kasintiyla kirmizi yama gibi lezyonlar oldu dun yine sonra genital bolgesinde basladi.Bu durum 15gunde 3.kez oluyor.Temizligini ben yapiyorum,sicak sabunlu suda oturttum.Sizin onerinizle iki kez 5 er gun kullanarak gecmisti.Ama tekrar basladi.Tekrar mi kullanayim ne yapayim fucidini?İnternette arastirirken streptokokal perianal dermatite cok benzettim.Sayet streptokokal dermatitse tedavisi nasil olmali?Agizdan antibiyotik mi baslamaliyim? Niye tekrarliyo ne yapayim hocam akil verin bana
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|