Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bademcik enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bademcik enfeksiyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bademcik enfeksiyonu
    Gönderim Zamanı: 15 Nis 2023 Saat 03:26
Hocam merhaba iyi geceler benim oğlum üç yaşında on besgun once bademcikleri şişti antibiyotik kullandık daha on gün geçti gene şişti bademcikleri doktor yine tekrar etmiş dedi bu aylarda polen vs dedi ama Haziran ayında tekrarlar sa dedi bademcikler Haziran'da da böyle büyür se alınması gerekiyor dedi sizin fikriniz nedir şuan bize augmentin zaditen damla verildi burun için zaten bayadir 15 gündür ncort kullanıyoruzr gece horlamalari mevcut çocuğu bı duzeltemedik hastalıksız buyugude aynı şekilde boğazları kıpkırmızı şuan ona antibiyotik vermedi andorex diye boğaz spreyi ve ibraminnzero verdi onada ne yapmalıyım ben :(((

Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 15 Nis 2023 Saat 03:31
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2023 Saat 03:24
SAKIN inanmayin!! 
SAKIN bir KORTIZON olan; Nasokort(ncort) kullanmayin.
SAKIN sonu; "-zero" ile biten hicbir ilaci kullanmayin. 
SAKIN Turk Cocuk doktorlarina inanmayin.
Bademcikler ve Geniz eti, birer Lenf bezi olup, Turk doktorlarinin iddia ettiklerinin aksine, vazifeleri vardir! 
1 yasindan sonra, bebeklere ( anne karninda iken) annelerinden gecen antikorlar (bagisiklik maddeleri) 
yokoldugu icin, butun mikroplarla bu Lenfatik sistem mucadele ederler ve buyurler. Bu Lenf bezleri, hem
mikroplari yok ederlerken, bir yandan bu mikroplari inceleyerek onlara karsi cocukta hayat boyu kullanacagi
Antikorlari imal ederler! 
Bu yaslardaki HER cocukta bademcikler ve geniz eti BUYUKTUR! Bu bezler, gene Turk doktorlarinin uydurdugu
gibi hastalik filan da YAPMAZLAR! 
SAKIN; bademcikleri buyuk diye, Antibiyotik kullanmayin.. Boyle luzumsuz yere, vara-yoga veya her ates
oldugunda Antibiyotikler verirseniz; cocukta asla Antikorlar gelisemez, AYNI mikroplar bagisiklik gelismedigi
icin, defalarca hastalik yaparlar. Bu sebeple, dikkat edin, bu gibi cocuklar benim takibimdeki cocuklardan
 cok daha fazla sayida hasta olurlar! 
Verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin. 
Sadece, basucuna 2 damla ColdMix damlatin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Nis 2023 Saat 03:25
Yukarı Dön
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2023 Saat 12:35
Hocam çocuk aşırı halsiz olmuştu ruh gibi sayılıyordu uyurken hızlı hızlı konusma başladı bilinç kaybı olmasından korktuk önce ılık suda oynattim yarım saat sonra ateş düşmedi yine gittim mecburen özel dotors giduyrouz  aynı doktora gidelim dedik basladik geçen ay. Strep a testi sonucu pozitif çıktı kızımın sonra bı hafta içinde oğlumda hastalandı ikisindede boğazlar felaket oldu öncesinde sadece boğaz enfeksiyonu olurdular bu boğaz sismesj olmuyordu hiç ilk kes oluyor siz burda olmadığınizdan ötürü mecburi durumdayız sorumluluklarımız var ve eşim gorurmesine rağmen verdiği ilaçları vermesem ve çocukta birşey olsa beni suçlayacak anlicaginiz ilaçları mecbrui kullanıyoruz benim bu doktora derdimi tam anlatıp teşhisi doğru bulmasına sizin destek vermenizi istiyorum ne desem doğru teşhis eder hastalığı cogu türk doktorundan az ilaç veriyor normalde bu doktor şuan kızımı hastaneye götürsem direk antibiyotik verirler o boğaza bu vermedi ibramin zero birde andorex verdi ama dört beş gün oldu hala sabah usumeleri var onunda otlumada tekrar etti dedi tekrar mecburen antibiyotik vericem dedi ikisindede gece horlama var ikisininde ağız yapısı dişler önde ikisininde geniz eti alındı oğlumun kilosu 14.7 üç bucukyasinda 1.09 1.10 boyu lansor ve ncort tedavisi uzun süreli dedi ve ikisininde on günü kaldı şimdi ben ne yapmalıyım ilaçları kesersem bunca kullandığım ilacın bı anlamı kalmayacak :( lütfen kızmayın umarım beni anlamışsınızdır iki arada bi deredeyim çocuk baygın gibi olmasa dediklerinizi uyguluyordum lakin eşim götürelim dedi çocuğun haki kötüydü bulundugum bölgede iki çocuk öldü şuan saçma sapan alerji vs denilip korkuyor insan hocam birde bunu sorayım cold mıx yokken lavanta yağı kaynar suya damlattim bu zararlımı çocuklara internette zehir bile diyor endişe ettim sormak istedim destan oldu ama süreci anlatmak istedim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2023 Saat 18:29
Bu sekilde dolandirilan bir tek siz degilsiniz! Bu assagilik Turk cocuk doktorlari kadar adi sarlatan doktorlari
dunyada arasaniz bulamazsiniz.
Atesden korkmayin, Turk sarlatan dotorlarinin sizleri ates ile korkutmalarina musade etmeyin. Bunlar son 
dercede assagilik sahtekar doktorlardirlar! 
Ates ve Havale ile ilgili makale ve Forum yazilarimi okuyun!! 
14 seneden beri HER GUN, atesi anlatiyorum.. 
Yazdiklarimi anlamak istemeyenlerle, yaptiklari HATALARI bana tasdik ettirmeye calisanlarla ugrasmiyorum.
Nasil biliyorsaniz oyle yapin, zira artik gina geldi! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.