|
Nötropeni |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
MAKKURT ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nis 2023 Saat 19:05 |
Kadir bey merhaba bir kızımı lösemiden kaybettim diğer kızıma nötropeni tanısı kondu. Sonuçlarımızo göndermek istiyorum. Bize yardımcı olur musun nuz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam Kan sayiminin tamamini gonderin.
|
|
![]() |
|
MAKKURT ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam özür dilerim uğraşıyorum yapamıyorum nasıl gönderebilirim
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Furkanemir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkanemir
YouTube a hizliresim com foto yükleme yazın videolu anlatiliyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acilmiyorlar.
Daha olmadi; Sadece cikan sonuclari yazin, "Referans aralikari" onemli degil, onlari yazmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|