|
Gözde kizariklik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
alev-kerem
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 526 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gözde kizariklikGönderim Zamanı: 21 Nis 2023 Saat 22:44 |
|
Merhabalar hocam. Ankara'da yaşıyoruz. Bugün 17 aylık kızımla parktayken bir köpek gördük sevmek istedi, yanına yaklastik, sahibi de uysal olduğunu soyledi. Köpek birden üzerimize atıldı ve kızımı kaçıramadan yüzünü yaladi. Korktu epey. Hemen yazılarınıza baktım. Siz mikrop bulaşmayacagini, köpek ağzının steril olduğunu,bakterilerin insana uyumlu olmadığını yazmissiniz. İçim rahatladi eve dönünce de yüzünü yıkadım. Akşam vakti tek gözün akı kızarmaya başladı. Denk mi geldi olayla alakalı mi bilmiyorum. Sabaha sorun büyürse diye erkenden soruyorum. Çapak olmasa bile kızarıklık artarsa Tobrased başlamalı mıyım ? Ailenizle birlikte mutlu huzurlu bayramlar dilerim hocam. İyi ki varsınız. Saygılarımla...
Düzenleyen alev-kerem - 21 Nis 2023 Saat 23:25 |
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Nis 2023 Saat 03:39 |
|
Kopegin agizi: STERIL DEGILDIR!!! Kopegin agizindaki mikroplarin, insanlarda "reseptor" denilen yapisagi
yapilar yoktur! Tobrased damla kizariklik artarsa, kullanin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|