|
Geçmeyen öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nis 2023 Saat 23:00 |
Iyi geceler hocam 7.5 yasindaki oglum mayisin basinda grip oldu gripten sonra öksürük hic gecmedi bu gune kadar gribi iki kere daha yenilendi hatta kulagada vurdu zar delindi size yazmistim illiadin kullandim sadece ama öksürük hic gecmiyor özelikle bir hafta on gündür yataga gidince uyumadan baya bi öksürüyor bazen gecede öksürüyor bide sabah uyanınca bogazi genzi balgamla dolmus oluyor cok öksürüyor öksürüğün bu kadar uzamasi normalmi hocam ne yapmaliyim o oksurdukce cok caresiz hissediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksuruk, bir hastalik degildir!!! Vucudun savunma mekanizmasidir. Illaki oksuruk kesilmelidir diye bir sey
yoktur! Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|