|
Tahlil Sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülnaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nis 2023 Saat 17:18 |
https://dosya.hizliresim.com/pcjxr9etORjU0yB/file merhaba Kadir bey tahlil sonucunu değerlendirebilir misiniz bana üç aylık kan ilacı yazdı doktor kullanmalı mıyım ?
|
|
![]() |
|
Gülnaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlacın adı oroferon
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dunya 'da bir tek Turk doktorlari, Serum Demirine bakip anemi teshis edecek kadar SALAKTIRLAR!!!
Siz; Hgb degerinize bakin.Anemi diyebilmek icin, Hgb degerinin: 12g/dL'nin altinda olmasi gerekir. ONCE bana Hgb degerinizi yazin, dusuk ise, Demir ilaci gerekir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hgb 12.5 g/dL. Bir de Kadir Bey PLT 420 çıkmış benim her zaman yüksek çıkıyor düşmesi için ne yapabilirim
Düzenleyen Gülnaz - 27 Nis 2023 Saat 23:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle Anemi YOK!! O Demir ilacini yazan, salagin teki!! Bunu aynen iletin!
PLT 420,000 de olur, 600,000 de olur! Bunu Kemik iligi ayarlar. Duzeltilmesi veya dusurulmesi diye bir sey yoktur. SAKIN Turk doktorlara inanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|