|
Acik/Kafa karışıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zencefil09 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zencefil09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nis 2023 Saat 00:12 |
Kadir bey tekrar merhaba.
Ben her akşam uyumadan önce soru cevaplarınızı okuyup uyuyorum hiçbir söylediğinizi kaçırmamak için. Ve hep sizin dediklerinizi uyguluyorum. Fakat bu kez çok arada kaldım ve kafam karıştı. Size 1.5 ay önce yazmıştım kızımın ateş ve göz iltihabı ile başlayan sonra da geçmeyen burun akıntısı ile devam eden bir süreci olmuştu. Sonra da öksürük başlamıştı. Sizinle de konuşup sadece ballı limon, serum fizyolojik, 5 gün illadin damla ve cold mix kullandık sadece. Burun tıkanıklığı geçmedi ki zaten alerjik riniti olduğu için bu mevsimde olabilir diye düşündüm her akşam serum fizyolojik ile nemlendirip cold mix damlatıp uyutuyorum. Asıl sıkıntımız öksürük oldu. Sizin hep söylediğiniz gibi herhangi bir ilaç kullanmadım öksürüğe müdehale etmedim. Hatta doktorumuz dinleyip sol akciğer kötü durumda demişti ve once air, flixotide ve ventolin vermişti aerochamber ile. Sizin bu konudaki yazılarınızı ezberlediğim için kullanmadım. Ama öksürük artarak devam etti. Tekrar doktora götürdüğümde zaten alerjik bir çocuk, ciğerlerinde daralma vardı ve siz verdiğim ikaçları kullanmadığınız için ileride kalıcı olabilecek sıkıntı olabilir dedi. Ben tabi bu sözlere de tokum normalde sizin yazılarınızdan ama beni endişelendiren kızımın gerçekten gece yeterince nefes alamaması oluyor. Yanımda yatırdım dün ve zor nefes aldığını farkettim. Yani aldığı nefes yetmiyor gibi derin nefes almaya çalışıyor alamıyor nefes verirken öksürük tutuyor ve sanki boru sesi gibi kalın yankılı bir öksürük oluyor. 1.5 aydır geçmedi artıyor Acaba bizim durumumuzda gerçekten kullanmamız mı gerekiyordu o ilaçları? Gerçekten ciğerinde sıkıntı mı var? sizin söylediklerinizle normalde geçerdi ama bu kez farklı bir durum var sanki. Nolur bana bir yol gösterin Kadir bey çok arada kaldım. Kızımın daha kötü olmasını ve ilaç kullanmadığım için zarar görmesini istemiyorum. Eşim beni suçlamaya başladı doktorumuzu dinlemiyorsun bişey olursa seni affetmem diyor bana. Ciğer filmi çektirsek bir sorun varsa çıkar mı? Ya da ilaç kullanmalı mıyız? Çocuk nefes alamıyor gece yeterince sabahları baş ağrısı ve göz altı morluğuyla uyanıyor. Cevabınızı bekleyeceğim Kadir bey ilaç kullanmadan önce
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118053 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
" ciğerlerinde daralma vardı ve siz verdiğim ikaçları kullanmadığınız için ileride kalıcı olabilecek sıkıntı
olabilir dedi." Der!!! O dedikleri ilaclarin HICBIRINI hastalarina yazmadim! "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun! Bu ilaclarla yapilan sahtekarliklari anlatiyorum. Rontgen ile de ugrasmayin. Solunumunda bir sikinti olsa, dudaklarda morarma olur. Odasi serin olsun, yastigini yukseltin, uyumadan once sicak buhar uygulayin. Bas ucuna 2 damla ColdMix damlatin.
|
|
![]() |
|
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 188 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
araya girdiğim için çok özür dilerim. ama kızım 3,5 yaşında 14 kilo e aynı durumdayız. ciğerleriyle ilgili süreç tamamen aynı.
bende verilen hava ventolin ve benzeri hiçbişey kullanmadım. sadece bal limon, coldmix kullanıyorum. fakat çocuk horluyor ve nefes yetmediği için kalitesiz uyuyor. hatta bazen nefesi kesilip kalkıp oturuyor uyurken. uyku apnesi gibi bişey oluyor. sabahları yorgun kalkıyoruz ailecek çünkü uyuyamıyor. öksürük hiç kesilmedi 3 ay oldu. hiçbir ilaç kullanmıyorum. yastığı yüksek oda soğuk...hocanın dediklerinden sadece sıcak buharı yapamıyorum çünkü izin vermiyor çocuk. ayrıca son 1 aydır boğazındaki lenfler aşırı büyüdü dışardan görünüyor.artık korkmaya başladım. gece burnunu çok kaşıyor. kalitesiz nefes herşeyi etkiliyor. uykusuz kalıyor, huysuz oluyor, iştahsız oluyor. ne yapacağımı şaşırdım. doktorları dinlemediğim için, eşimlede aramız bozuluyor. sonuç: çocuk gerçekten sağlıksız görünüyor..ve aylardır böyle.. ne yapacağız?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118053 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunlar; Viral hastaliklardir. Tedavileri yoktur. Zaten onumuz yaz, havalar isininca gececek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|