|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 457 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kızlarımın annesiyim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 May 2023 Saat 07:58 |
37 yaşında bayanım ..yaklaşık 50 kiloyum.hocam bn bazen acıkınca elim ayağım titriyor ter basıyor oyleki yemeği zor yiyorum daha önce bunun için tahlil verdim glikoz faln iyi çıktı normal bı durummu yoksa başka bıseymi ,şimdi den teşekkürler
Düzenleyen Kızlarımın annesiyim - 01 May 2023 Saat 07:59 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Dahiliye doktoru gorsun. Panik atak olabilir.
|
|
![]() |
|
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 457 |
![]() Yanıt Yaz
Randevu almıştım zaten d vitamini kontrol i için teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Hocam dün gittim Dr a d vitamini bakamadi ay dolmamış tam kan kolesterol falaan vitamini eksikliği de bu şikayetleri yapar dedi sadece ferritin 8'88 çıktım ...37 yasindaydim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Bu arada hocam geçen yıl d vitamini 4 du 4 ampul e rağmen iki ay önce 30 şu Dr düşükse yine araştırılması lazım dedi ne olabilir ki hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nesini araştıracak mış??? Hiç yükselme olmasa hadi diyelim, o zaman araştırılırdı.
Şimdi; 1ampul Dvit3 için, 1 ay sonra tekrar için ve Ekim ayında ölçüm yaptırıp bana yazın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Farkı kapatamamak önemli degilmi hiç yukselmezsemi sıkıntı d????
Ferritin çok önemli değil degilmi sizden öğrendiğim kadariyla
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben hiç Ferritin baktırmadım ve baktırmam!! Hgb ile değerlendiririm.
Ferritin; demir deposu değildir. Barsaklardan emilen Demiri depolara taşıyan proteindir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|