|
Dvit3 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 May 2023 Saat 16:17 |
Hocam merhaba 2 hafta önce 4 yaş 13 kilo oğluma dvit 3 ampul icirdim. Başka bir sebeple doktora getirdim dvit3 e bakmışlar 155 çıkmış diye zehirlenmiş olabilir denip farklı iki tahlil.istendi çocuğa eziyet olmasın diye kaçtım hastaneden daha doğrusu size sormadan bir şey yaptırmak istemedim. Bu tahliller yeni yapılan son tahliller hocam.
Düzenleyen kzykzy - 07 May 2023 Saat 17:53 |
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesin hatalı ölçüm var!!
Zehirlenme olsa, İLK önce. Alkalen Fosfataz anormal yukselir idi..Sizde ise NORMAL. Kesin bir dümen dönmüş!! İsterseniz, başka bir laboratuvarda D vıtamin seviyesi daha baktırıp, bana yazın. Laboratuvar, hastane içi laboratuvar OLMASIN! Özel laboratuvar olsun!
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben depremzede olarak başka bir şehre gelmiştim burda köydeyim ve özel laboratuvar şansım yok küçük bir şehir zaten. Çocukta nasil bir anormallik olabilirdi zehirlenme olsa idi o şekilde değerlendirebilirmiyiz tahlili devvlet hastanesinde yaptilardi.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlış kişi için yazılmiş, kusura bakmayın.
İlk belirti; Alkalen Fosfataz yükselmesi. Dışardan belli olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|