|
Beslenme duzeni |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2023 Saat 18:26 |
Hocam 5 aylik kizim evde olctum kilosu 7330 boyunu bilemiyorum kontrol pazartesi gunu olacak hocam ek gidaya basladik sute baslaidktan sonra beslenme duzeni su sekilde fazla mi acaba porsiyonlar az ama
Sabah 9 da kahvalti sut karisimi ile Oglen 12. 30 da corba 14.30 da yogurt yada meyve karisimi yogurtlu 18 de sut 21 30 da sut Ve gece 5 de sut iciyor nasil hocam beslenmemiz fazlami normal mi acaba Bu duzene yeni gectim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Günlük süt miktarı, 600ml'nin altına inmediği sürece bir problem olamaz.
Ek gıdaları gözünüzde fazla büyütmeyin ve Türk doktorlarının gazına gelmeyin! Hele o son derecede aptalca bir beslenme şekli olan, "sebze çorbalarına" saçmalığına sakın girmeyin. Bu çorbalar, yemek yapmasını bilmeyen Amerikalı anneler içindir. Türk anneleri bozar! Türk doktor ısrar ederler çünkü, sizi bu yolla her ay gelmeye mecbur bırakacaklar! " Öbür ay mutlaka gelin, çorbalarına maydanoz ilave edeceğiz. Çok mühim!!" zırvalarını duyarsınız.6 aydan sonra, kendinize pişirdiğiniz gibi; acısız tarhana, süzme mercimek ve yayla çorbaları ile başlayın. Bunlardan sonra da, evde pişen kıymali sebze yemeklerini yakışanını yoğurt ile karıştırıp, verebilirsiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 May 2023 Saat 21:00 |
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam sayenizde diger oglumda hic girmedim o sebze islerine bu kizimdada girmem zaten oglen verdigim corba tarhana ve yayla corbasi oluyor bazen muhallebide veriyorum sut ile yapip normal ictigi biberonla 500 ml hocam ama khvaltisinada ekledigim ve yogurt da verdigim icin 600 ml oluyor toplam sutlu gidasi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|