|
Mukus ve kan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hayatbilgisi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2023 Saat 16:36 |
Saygıdeğer hocam merhabalar. 6yasinda downlu oğlumun kakasinda bugün tesadüfen mukus ve kan gördüm. oğlum downlu olduğu için herhangibi bir şikayette çok fazla tahlil yapılıyor. Panik yapıp hemen dr.a götürüp yormak istemiyorum. En son bir ay önce bütün kan tahlilleri, idrar röntgen vs. yapıldı. Kötü bir durum olsa değerlerinde bir sorun yaşanırdı diye düşünüyorum. Hocam yinede size danışmak istedim. Oğlum çok alerjik bir çocuk Alerji ile ilgili olabilir mi? Başka bir bölüme götürmeli miyim? Saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne hikmetse!!! Türkiye'de BÜTÜN cocuklar "allerjik"!!
Çok yediği zaman olabilir, takip edin. Her kakada görürseniz, Meckel Divertükülü olabilir, bir Cerraha gösterirsiniz. |
|
![]() |
|
hayatbilgisi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Oğlumda atopik dermatit var maalesef. Kolları, bacakları, yüzü özellikle kış döneminde kızarıp kabarıyor ve kasiyinca kanıyor. Yedikleri egzamayi daha daha arttirabiliyor. O nedenle alerjiden olabilir mi dedim.saygilar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|