|
Nötropeni |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Mügee.sarikaya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 May 2023 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mügee.sarikaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 May 2023 Saat 17:13 |
Hocam merhaba. Çocuğuma nötropeni tanısı konuldu. Mart ayında 2 buçuk aylıktı Neut# 0.56×10^3 Neut% 8.3 . 4. Ayında da değerleri yükselmedi. Korkuyorum. Ne yapmamız gerekiyor . Pamukçuk olmuştu ağzı bi kere bi de sarılık olmuştu. Karaciğer enzimleri duzelmemis dedi doktorumuz. Bunlarla bi alakası var mıdır? Hiç ateşi falan çıkmadı aşılar dışında veya grip tarzı bir şey görmedik. Rutin çocuk muayenesinden tesadüfen gördük. Bebeğim mutlu huzurlu bi çocuk öyle hasta olmuyor. Doğuştan yoktu böyle bi sorun . Kan değerlerini atsam bakar mısınız
Düzenleyen Mügee.sarikaya - 15 May 2023 Saat 17:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120901 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral enfeksiyonlardan sonra olur!
|
|
![]() |
|
Mügee.sarikaya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 May 2023 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mügee.sarikaya
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120901 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bütün değerler, YAŞINA göre normal.
Laboratuvarın kullandığı "Referans aralıkları" erişkinlere ait. Nötrofil oranı düşük ama Lenfosit oranı çok yüksek ( %83.1). Ayrıca da PLT(Trombositler)de anormal artiş başlamış. Yani Kemik iliği uyarılmış. Bunun arkasından yeni Nötrofiller gelecek demektir. Ben olsa 1-2 hafta daha beklerim. Kesinlikle VİRAL bir enfeksiyon geçirmiş. Zaten ilk 1 sene, anneden geçen antikorlar bebeği bakteriel enfeksiyonlardan korur. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mügee.sarikaya
Allah razı olsun hocam çok sağolun. Deprem yaşadık çok soğuk günler gördük imkanlarımız kısıtlı. Çok sağolun yorumunuz için beni çok rahatlatti Allah razı olsun 🤲 beni çocuk hematolojiye yönlendirdiler korkma dediler korkuttular çok sevindim 🤲 gidelim yine de değil mi bir kez de olsa
Düzenleyen Mügee.sarikaya - 15 May 2023 Saat 20:15 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gitmeyin.. 1 ay sonra tekrar bir "Kan Sayımı" yaptırıp bana yazın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mügee.sarikaya
Allah razı olsun sizden çok sağolun hocam 🤲🤲
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mügee.sarikaya
Hocam merhaba. Size nötrofil değeri düşük demiştim. 1ay sonra düzelir tekrar kan sayımı yaptırın demiştiniz bana yazın. Nötrofili 560 dan 900 olmuş. Dediğiniz çıktı. Ama üç aydır karaciğer enzimleri yüksekmiş duzelmemis. Bu seferde gastroenteroloji immünoloji metabolizmaya yönlendirdiler. Hocam bakıp yorumlar mısınız size zahmet olmazsa çok yıprandım çok üzüldüm. Çok ağlıyorum kafama takıyorum hocam ne olur yardım edin imkanım kısıtlı
[url=https://www.hizliresim.com/q5x7v2k][img]https://i. [url=https://www.hizliresim.com/8nx359p][img] Düzenleyen Mügee.sarikaya - 04 Haz 2023 Saat 22:33 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|