|
Bronşit mi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Pearl06
Üye
Kayıt Tarihi: 18 May 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bronşit miGönderim Zamanı: 18 May 2023 Saat 14:00 |
|
Merhaba Hocam ben sizin yazılarınızı hep takip ediyorum ama inanın ne yapacağımı bilemedim.Oğlum 13 aylık 1 ay önce öksürük balgamlı dr a gittim ve film çekildi ciğerler dolu dedi ne ateş be rahatsızlık vardı oysaki.Hastane yatışı bile olabilir dedi okadar korktum ki bir sayfa ilaç antibiyotik ventolin ve carteir kortizonlu hava sanırım.İburamin Calpol vs anlamadım durum bu kadar vahim mi.kullandık ve yine gittik kontrol tam geçmemiş decart verdi iki ampül içirin dedi ve içerken bebeğim o kadar halsizdi ki ilaçlarla hasta etmiştim sanki.Sonra toparlardı sanki ama 10 gün sürdü yine hırıltı başladı ateş yok yine iyi genel durum acilde yine antibiyotik yazdılar.Ve şimdi aradan 2 hafta geçti belki yine hırıltısı var dr antibiyotik ve hava aynı döngüdeyim ama bu kez vermedim hiçbirini sanki hava verdikçe artıyordu hırıltısı bilmiyorum belki yumuşatıp atmasını sağlıyor ama vermedim şimdi günde 1 2 kez hırlıyor gece gündüz öksürük yok hareket ederken terliyor ve hırıltısı artıyor korkmalımıyım ve ilaçları vermeli miyim inanın bilmiyorum.Lütfen yardım edin.İyiki varsınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 May 2023 Saat 15:50 |
|
Sabit Forum kısmındaki: Sahtekarlığın 3 Safhası yazımı iyi okuyun.. Size başarı ile uygulanmış.
Sadece benim Grip için anlattıklarımı uygulayın. Bugünden geriye giderek cevaplarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Pearl06
Üye
Kayıt Tarihi: 18 May 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 May 2023 Saat 23:38 |
|
Çok teşekkür ederim hocam iyiki varsınız🙏
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|