Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bronşit mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bronşit mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Pearl06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pearl06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bronşit mi
    Gönderim Zamanı: 18 May 2023 Saat 14:00
Merhaba Hocam ben sizin yazılarınızı hep takip ediyorum ama inanın ne yapacağımı bilemedim.Oğlum 13 aylık 1 ay önce öksürük balgamlı dr a gittim ve film çekildi ciğerler dolu dedi ne ateş be rahatsızlık vardı oysaki.Hastane yatışı bile olabilir dedi okadar korktum ki bir sayfa ilaç antibiyotik ventolin ve carteir kortizonlu hava sanırım.İburamin Calpol vs anlamadım durum bu kadar vahim mi.kullandık ve yine gittik kontrol tam geçmemiş decart verdi iki ampül içirin dedi ve içerken bebeğim o kadar halsizdi ki ilaçlarla hasta etmiştim sanki.Sonra toparlardı sanki ama 10 gün sürdü yine hırıltı başladı ateş yok yine iyi genel durum acilde yine antibiyotik yazdılar.Ve şimdi aradan 2 hafta geçti belki yine hırıltısı var dr antibiyotik ve hava aynı döngüdeyim ama bu kez vermedim hiçbirini sanki hava verdikçe artıyordu hırıltısı bilmiyorum belki yumuşatıp atmasını sağlıyor ama vermedim şimdi günde 1 2 kez hırlıyor gece gündüz öksürük yok hareket ederken terliyor ve  hırıltısı artıyor korkmalımıyım ve ilaçları vermeli miyim inanın bilmiyorum.Lütfen yardım edin.İyiki varsınız 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 122259
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2023 Saat 15:50
Sabit Forum kısmındaki: Sahtekarlığın 3 Safhası yazımı iyi okuyun.. Size başarı ile uygulanmış. 
Sadece benim Grip için anlattıklarımı uygulayın. 
Bugünden geriye giderek cevaplarımı okuyun. 
Yukarı Dön
Pearl06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pearl06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2023 Saat 23:38
Çok teşekkür ederim hocam iyiki varsınız🙏

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.