|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 May 2023 Saat 00:35 |
Mrh hocam
Dün dokununca acıyan ufak şişlik hissettim kulak önünde Bu gün biraz büyümüş şişlik dokununca belli oluyor gözle değil Hani sivilce çıkmadan sertleşir kas ya o şekilde İçinde bir kitle gibi değil İnternette tükürük bezi ile ilgili kötü şeyler yazıyor hocam KBB gitmelimiyim Sadece dokunduğunda açıyor tşk hocam Bayan yaş 37
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abse gelişiyor olabilir, bir KBB doktoru görsün.
|
|
![]() |
|
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam KBB randevusu dolmuş özel için araştırıyorum ama anksiyetem tuttu internette gördüklerimden sonra uyuyamıyorum
Hocam kulak onu favori kısmı gibi sadece dokununca acıyan sert şişlik vardı aynı taraf çene altı dokununca aciyor Tükürük bezi taşı iltihabı Allah korusun tümörü gibi şeylerin belirtisi bunlar mı hocam Alakası varmı bilmiyorum ama azı dört dişim eksik ve diş eti çekilmesi ara ara iltihaplanması yaşıyorum birde ara ara burun içi küçük yara geçiyor kendiliğinden sunizitte var Cvp verirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde Gece dış gıcırdatma sıkma problemim de var alakası varmıdır ,çene ağrısı ara ara yaşıyorum ağrı değil dokununca acı gibi geçiyor kendiliğinden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
En çok da; çenenizi sıkma sonucu olur. İnternetteki "umacı" yazılara takılmayın.
Biliyorsanız, İngilizce siteleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|