|
3 gün inmeyen ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zencefil09 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zencefil09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2023 Saat 14:48 |
Kadir bey merhaba,
kızım 6 yaş 118 cm 19 kilo Cuma günü sabah uyanınca boğazım ağrıyor diyip ağlamaya başladı yutkunamıyordu. Birkaç saat sonra da ateş başladı. Midem bulanıyor da demeye başladı. 3 gün oldu ateş düşmedi, zaten siz düşürmeyin dediğiniz için düşürmeye çalışmadık sadece bir gece karnında ve bacaklarında ağrı olduğunu söylediği için rahat uyusun diye bir ölçek calpol 6 plus verdik. Bana garip gelen ilaca rağmen düşmeyen bir ateş olması. Yani 3 gündür aynı seyirde devam eden aralarda bile düşmeyen bir ateş var Herhangi bir doktora gitmedik kan vs aldırmadık ama bugün artık 3 gün ateş olduğu için size sormak istedim Boğaz ve dilin fotoğraflarını ekliyorum, çok belli değil ama boğazı oldukça kırmızı ve bademxiklerde beyaz iltihaba benzer bir şeyler de var sanki ve çok şiş |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boğaz da, dilde NORMAL. En ufak bir kızarıklık yok.
Tipik Grip boğazı. Grip için anlattıklarımı uygulayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|