|
Aşı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
frd ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 May 2023 Saat 11:42 |
Merhaba Doktor Bey. 48 aylık bir kızım var. Önceden 1. Sınıfta yapılan KKK, DaBT İPA, Td aşılarını 4 yaşa indirmişler. Benim kızımında yaşı geldi. Yaptırmamız uygun mu sizce?Bu aşıların zamanlarını neden aşağıya çektiler merak ediyorum. Sağlık bakanlığının şöyle bir açıklaması var. Resim olarak paylaşıyorum. Şimdiden teşekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç bir fikrim yok. İşlerine böyle gelmiştir. Erenlerin işlerine akıl-sır ermez.
İlmi bir gerekce ile böyle bir karar aldıklarını sanmıyorum.
|
|
![]() |
|
frd ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki götürüp yaptırayım mı aşıyı Doktor Bey?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaptırın. Zira bir daha fırsatınız olur mu bilemem.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|