|
Boğaz, bademcik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Bartununannesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 May 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bartununannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2023 Saat 09:03 |
Kadir Bey, 6 yaşında ki oğlumun boğazı kıpkırmızı bademcikler şiş ve iltihaplı, buna sadece burun tıkanıklığı eşlik ediyor, ateş yok. Tükürüğünü bile yutmakta zorlanıyor. Ne yapabilirim nasıl rahatlatabilirim, nasıl bir tedavi yöntemi uygulamalıyız?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bugünden geriye giderek yazdıklarımı okuyun.
2- Boğazı hakikakten "kızarık" olsa; dili bembeyaz pas tabakası ile kaplı olur. Dili pembe ise, boğazı kızarık değildir. 3- Burun tıkanıklığı ASLA Antibiyotik gereken durumlarda olmaz. Daıma Griplerde olur. Sizin çocuğunuza, hiç 6 seneden beri Grip tanısı konuldu mu? 4- Öncelikle, günde 4-5 sefer 10'ar damla Serum Fiz burun deliklerine, sırt üstü yatar durumda damlatın. yeterli olmazsa, İliadin DAMLA (damla bulamazsanız Spreyi başka bir damlalıklı şişeye boşaltın) 5 gün, günde:2x2'şer damla gene sırt üstü yatar durumda damlatın. Baş ucuna 2 damla ColdMix damlatın. 5- Antibiyotik gerek durumlarda: Ateş + Ağızda pis koku +Dili kaplayan pas tabakası olur. Çok okumanız lazım. Hem makalelerimi, hem Forum yazılarımı okuyun. |
|
![]() |
|
Bartununannesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 May 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bartununannesi
Çok teşekkürler cevaplarınız için, inanın boş zamanlarımda durmadan okuyorum, okuduğum için doktora gitmedim, antibiyotik vereceklerine eminim çünkü,bademcikleri şiş ve şeritler şeklinde beyazlıklar var, tükürüğünü yutamıyor, ateş olmadığı için götürmedim, ama boğazlarını nasıl rahatlatabiliriz Kadir Bey?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tantum Verde Sprey kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
SMZinyet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oglum 2yasinda kizamik oldu bogazi cok kotu.şiş ve yutaniyor.agliyor.biz de kullana bilirmiyiz bu slreyi.azerbaycabda yasiyoruz bilmiyorum varmi.ne onere bilirsiniz acaba baska
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kullanabilirsiniz, yoksa bile, Eczaciniza benzerini sorun,ayrica, "Limonlu seker" de verebilirsiniz, iyi gelir.
|
|
![]() |
|
SMZinyet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
Hocam eczaci larin-gola verdi..ayni dedi.yine de size sorayim dedim
|
|
![]() |
|
Hocam larin-gola spreyi verdi eczaci..ayni dedi..yine de size sorayim dedim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|