|
Acil-balgamlı öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ummuhanustun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2023 Konum: Antalya, Turkey Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ummuhanustun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 May 2023 Saat 16:16 |
Merhaba hocam,< ="chrome-extension://ldinpeekobnhjjdofggfgjlcehhmanlj/inpage.js" id="stacks-wallet-provider">
Kızımda yaklaşık 1 aydır geçmeyen balgamlı öksürük vardı, bazen gece ya da sabahları öksürük krizi tutuyor. sizin dediklerinizi uyguladım hep limonlu bal, coldmix. hala devam edince dün doktora gittik. akciğer filmi istedi. onu da ekliyorum. film neticesinde cortair, ventolin, klamoks-es verdi. Kullanın ve 3 gün sonra gelin kontrol edelim dedi. Ateş, halsizlik, boğaz ağrısı vs hiç bişey yok. sadece balgam baya yoğun. öksürünce hissediliyor. atamadı hala. Yaşça büyükte bir doktor. Yeni doktorlardan değil. Acaba kullanmalı mıyım verdiklerini kafam karıştı. Siz ne dersiniz film sonucuna göre? Bi tarafı balgam doluymuş dediğine göre. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA!! O ilaçların hiçbirini kullanmayın.
Kortizon vermiş, Astım ilacı vermiş, Antibiyotik vermiş, artık hangisi iyi gelirse hesabı, "tüccar-terzi" hesabı bir doktor! Akciğer Röntgeninde hiçbir şey yok, neresinden uydurdu ise!!. Böyle doktorluk olmaz.
Sadece: Sıcak su buharı uygulayın. Başucuna 2 damla ColdMix damlatın. Forum sabit yazılarında: "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı okuyun. Gündüz çok hareket etmesin, istirahat etsin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|