Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kalçamın üzerinde çıkan şey
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kalçamın üzerinde çıkan şey

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1684
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kalçamın üzerinde çıkan şey
    Gönderim Zamanı: 02 Haz 2023 Saat 19:50
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2023 Saat 19:51
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2023 Saat 19:54
Merhaba hocam, 40 yaşında bayanım kalcamin hemen üzerinde resimdeki şeyler çıktı hocam bir kaç gün önce var mıydı bilmiyorum ama o bölgede sanki içten bir tutulma vardı eğilip doğrulamiyordum evde prafon ağrı kesici kas gevşetici hap vardı 3 gündür günde 2 defa içiyordum elimi üzerinde gezdiriyor bunu farkettim o bölgeyi üstten imalatında ağrıtıyor içten belim tutulmuş gibi hocam ama tam belim değil kalçamin sağ üst tarafı hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2023 Saat 21:34
Zona! Ağrısı çok olursa, 2 Novalgin tablet alın. Günde 3x2den fazla almayın. Kendiliğinden geçer. 
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2023 Saat 21:37
Hocam ailemde teyzem ve teyzemin oğlu böbrek yetmezliğinden vefat etti bende şu içmeye çalışıyorum ana çok içmiyorum bobreklerlw alakalı olabilir mi bu bilgiyi size yazmayı unutmuşum birde bulaşıcı mi hocam eşim elini uzerinde gezdirdi 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2023 Saat 23:26
"Böbrek yetmezliğ"? Hangi tipi? Susadığınızsa su için, zorla su içmeyin. Zorla su içerek hiçbir fayda sağlayamazsınız.
Zona: Viruslarla olan bir hastalıktır. "Herpes Zoster" diye de bilinir. Döküntüler kabuklanana kadar bulaşıcıdır. 
Soğuk-ıslak kompres ağrıyı azaltır. Zovirax veya Asiviral tablet, uyanık iken, 4 saatte bir alın. 
Bulaşma: 
1- Yaralar ıslak iken dokunmakla bulaşır.  Döküntüler sağlam iken el sürmekle bulaşmaz. Yaraların içindeki
 sivi ile temas edilirse bulaşır. 
2- Solunum yolu ile virusların alınması ile bulaşır.
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2023 Saat 23:39
Hocam eşim küçükken şu çiçeği aşısı olup olmadığı bilinmiyor koruma amaçlı şu çiçeği aşısı o olsa bulassiysada daha hafif anlatması adına o çok telaslaniyor evde 2 çocuğunuz var ikisinide aşısı var hocam şu çiçeğinin evdekileri bu durumdan nasıl koruyacağım hocam 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2023 Saat 08:19
Mevcut bilgilerle bu sorulara cevap vermem mümkün değil. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.