|
Kalçamın üzerinde çıkan şey |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haz 2023 Saat 19:50 |
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Merhaba hocam, 40 yaşında bayanım kalcamin hemen üzerinde resimdeki şeyler çıktı hocam bir kaç gün önce var mıydı bilmiyorum ama o bölgede sanki içten bir tutulma vardı eğilip doğrulamiyordum evde prafon ağrı kesici kas gevşetici hap vardı 3 gündür günde 2 defa içiyordum elimi üzerinde gezdiriyor bunu farkettim o bölgeyi üstten imalatında ağrıtıyor içten belim tutulmuş gibi hocam ama tam belim değil kalçamin sağ üst tarafı hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zona! Ağrısı çok olursa, 2 Novalgin tablet alın. Günde 3x2den fazla almayın. Kendiliğinden geçer.
|
|
![]() |
|
Hocam ailemde teyzem ve teyzemin oğlu böbrek yetmezliğinden vefat etti bende şu içmeye çalışıyorum ana çok içmiyorum bobreklerlw alakalı olabilir mi bu bilgiyi size yazmayı unutmuşum birde bulaşıcı mi hocam eşim elini uzerinde gezdirdi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Böbrek yetmezliğ"? Hangi tipi? Susadığınızsa su için, zorla su içmeyin. Zorla su içerek hiçbir fayda sağlayamazsınız.
Zona: Viruslarla olan bir hastalıktır. "Herpes Zoster" diye de bilinir. Döküntüler kabuklanana kadar bulaşıcıdır. Soğuk-ıslak kompres ağrıyı azaltır. Zovirax veya Asiviral tablet, uyanık iken, 4 saatte bir alın. Bulaşma: 1- Yaralar ıslak iken dokunmakla bulaşır. Döküntüler sağlam iken el sürmekle bulaşmaz. Yaraların içindeki sivi ile temas edilirse bulaşır. 2- Solunum yolu ile virusların alınması ile bulaşır.
|
|
![]() |
|
Hocam eşim küçükken şu çiçeği aşısı olup olmadığı bilinmiyor koruma amaçlı şu çiçeği aşısı o olsa bulassiysada daha hafif anlatması adına o çok telaslaniyor evde 2 çocuğunuz var ikisinide aşısı var hocam şu çiçeğinin evdekileri bu durumdan nasıl koruyacağım hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mevcut bilgilerle bu sorulara cevap vermem mümkün değil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|