Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yardımınıza ihtiyacım var
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yardımınıza ihtiyacım var

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Uzgun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 40
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Uzgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yardımınıza ihtiyacım var
    Gönderim Zamanı: 04 Haz 2023 Saat 23:51
Hocam benim ilk bebeğim trizomi 18 idi anne karnında amniyosentez ile öğrendim doğum yaptıktan sonra kaybettim. Eşim ve ben genetik test yaptırdık herşey yolundaydı testte birşey çıkmadı . Sonra birdaha hamile kaldım ve doğum yaptım 2 li testim normal çıkınca doktorum digerlerine gerek görmedi. Detaylıda herşey normaldi . Neyse şuan bebeğim 4 aylık 6150 gram ve 61 cm bugüne kadar başka nedenlerden dolayı çok doktora gittim çoğu benim pimpirikli biri olmamdan kaynaklı . Yalnız bebeğim geçenlerde amip olmuştu bende kendi doktorundan randevu bulamadım başka bir çocuk doktoruna götürdüm . Daha önce bir kere daha gitmiştik ben amipten bahsederken doktor bana bebeğin down sendromlu olabilir dedi ben şok oldum . Bebeğimin gözleri çekik ama ben dahil tüm ailem resmen jopon gibiyiz burnu basık ama bana detalidada ikili testtede burun kemiginin ve ensenin normal olduğu söylendi . Ve çocuk doktoruda doğunca baktı normal dedi . Tıbbi genetik bölümüne götürdüm ordaki doktor hanım sadece yüzüne baktı ve hayır hiç benzemiyor dedi ama muayene falan etmedi . Ben yinede genetik için kan vereceğim ama şuan delirmek üzereyim yani bu kadar insan normal derken gerçekten normal olmayabilirdi çıldırmak üzereyim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119175
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2023 Saat 08:58
Edwards sendromu, zaten 1 seneden fazla yaşamaz. 
Şimdiki bebeğinizde "Down Sendromu varsa, avuc içlerinde, parmakların altında, tek bir hat (Simian line)
 vardır. Bizde olduğu gibi birleşmeyen iki çizgi yoktur. 
Eğer %100 emin olmak isterseniz, yüz ve avuç içlerinin resimlerini göderin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Haz 2023 Saat 08:59
Yukarı Dön
Uzgun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Uzgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2023 Saat 10:37
Yukarı Dön
Uzgun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Uzgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2023 Saat 10:38
Avuç içlerinde simian çizgisi yok ayak parmakları normal hocam. Fotoğraf attım umarım becerebilmisimdir
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119175
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2023 Saat 11:42
Hiç alakası YOK!! O doktor acaba hayatında Down Sendromlu bebek görmüş mü? 
Yukarı Dön
Uzgun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Uzgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2023 Saat 12:23
Çok teşekkür ederim hocam içime su serptiniz ♥️  atopik yüz diye not düşmüş ne anlama geliyor bilmiyorum o şekilde yazmış sevk kağıdına 
Yukarı Dön
Emy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 454
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2023 Saat 13:51
Geçmiş olsun. Maşallah bebeğinize. Normal bebek yüzü. Boşuna üzmüşsünüz kendinizi🧿
Yukarı Dön
Uzgun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Uzgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2023 Saat 14:19
Çok teşekkür ederim  . Gözler çekik burun basık olunca korktum bir an kan sonucuda temiz gelir insallahhh 

Düzenleyen Uzgun - 05 Haz 2023 Saat 14:19
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.