|
Migren |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iremözy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haz 2023 Saat 19:17 |
Hocam benim senelerdir sabah uyanınca direkt telefona bakınca o ışık başımı çok ağrıtıyor gün boyu geçmiyor hatta 2 3 gün sürdüğü oluyor ışık ses olduğunda çok artıyor ağrı Samki başım zonkluyor ağrı sağ tarafta şakak kaş vs yerlerde çok baskın ayağa kalkınca hareket edince birden ağrı daha çok artıyor telefona bakamıyorum bu atağı yaşarken 5 senedir yaşıyorum gece telefona bakamam yoksa baş ağrım tetikleniyor veya sabah uyanınca. Migren midir bu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118851 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Nöroloji doktoru görsün.
|
|
![]() |
|
iremözy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gittim zaten migren diyip yolladı sizin görüşünüzü almak istemiştin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118851 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimim "Migren" hakkında pek fazla bir tecrübem yok. Tek tecrübem, Lise çağlarında sıkıntılı dönemlerde
olması idi. Bana en iyi gelen; sıcak kompres ve Novalgin tablet idi. 2 tane aldığımda ağrı gidiyordu.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim canım hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|