|
Bademcik sismesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2023 Saat 10:05 |
Merhaba hocam 10 yaşındaki kızım dun sabah cok halsiz uyandu gun icinde halsizligi iyice cogalarak aksam saatlerinde ateste eslik etti hicbirsey yiyip icmek istemiyor bogazinin agridigini ve yutkunamadigini söylüyor herhangi bir ilac vermedim gece atesi düştü bogazina baktigimda iki bademcigin sismekten birbirine yapistigini gördüm azda beyaz damar gibi birseyler var hocam ne yapabilirim doktora goturmeme gerek varmi götürsem direk antibiyotik verir biliyorum bide beta olabilirmi diye korkuyorum betaysa kendiliginden gecermi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dili pembe ise, viral enfeksiyon geçiriyor demektir.
Bademcikler ve geniz eti, bir LENF bezidir. HER enfeksiyonda büyürler. Ağrı çok olursa, "Tantum Verde Sprey" kullanın.
|
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dili normal hocan tantum verdeyi dun gece iki kere bugünde sabah sıkmistim cok teşekkür ederim iyiki varsiniz sayenizde panik yapmadan ilacsiz atlatiyoruz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|