|
Yutkunmayla olusan boslukta sislik. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mltmgncl ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2023 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2023 Saat 22:49 |
Dun farkettim, sag ve sol koprucuk kemiginin ortasinda yutkununca cikan boslukta dokununca ele gelen bir sislik var. 3 yasinda oglum. Daha once lenf buyumustu sag tarafinda doktor enfeksyon kaynakli ve zararsiz demisti. Simdi bunu da farkedince cok korktum. Pazartesi gidecegim ama nolur rahatlsmam icin biseyler soyleyin....
|
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha önce çıkan şişlik duruyor mu hala
|
|
![]() |
|
mltmgncl ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2023 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Duruyor, ama buyuk degil.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tiroid dokusudur!!
Normal şekilde dururken bir şey görünmüyorsa, önemli değildir.
|
|
![]() |
|
Ya hocam siz var ya muhtesem bi insansiniz, yemin ederim uyuyamiyordum kac gundur. Cok tesekkur ederim, cok sagolun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|