|
Kızamık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haz 2023 Saat 21:59 |
Iyi akşamlar Kadir Bey. Bu gün sosyal medyada ne kadar cocuk doktoru varsa kızamik hakkında post attılar. Arttığından bahsediliyor.
Benim merak ettigim şey 2 oğlum var 6 ve 18 yaşlarinsa 2 sininde bütün aşıları tam. Bizim bu durumda korkmamızi gerektiren bir durum var mı? Sanırsam aynı uyuz gibi bu hastalıkta yeniden çoğaldı. Şimdiden değerli yorumlarınız icin teşekkür ederim. Saglıklı günler dilerim
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben daha önce Kadir hocaya sormuştum, şöyle demişti
"Aşılı çocuklarda iki farklı durum var!!
1- Bir yaşından sonra Kızamık aşisi yapılanlarda olma ihtimali;%0 2- Bir yaşından evvel (9aylık gibi) yapılanlarda olma ihtimali:%99 " |
|
![]() |
|
catwalk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
Kadir hocam bu konuyu bende çok merak ediyorum.kızım 13 aylık 9. Ayında sağlık ocağımız yapmamıştı aşıyı.12 aylıkken yapıldı.ama tek doz ne kadar korur?bilgilendirirseniz çok seviniriz🙏🏻
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lise çağına kadar korur.
LÜTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yazarlar kısmından bu konu ile ilgili yazımı okuyun. "Kızamık ve Suçiçeği aşıları: Bir doz? İki doz?"
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Haz 2023 Saat 08:07 |
|
![]() |
|
catwalk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
Yazınızı okudum hocam oldukça açıklayıcı.emeğinize sağlık teşekkürler.saygılar
|
|
![]() |
|
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 225 |
peki hocam lise ve sonrası için tek doz oldu ise ne yapabiliriz ?Tehlike devam ediyor mu ?16 yaşındaki kızım için soruyorum .
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 225 |
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Karma aşıların içinde Kızamık aşısı yoktur.
Aşı şemasını inceleyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|