|
Kanser |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haz 2023 Saat 09:02 |
Kadir hocam merhaba . Daha önce babamla ilgili yazmistim size. Biliyorum branşında değil. Babam 83 yaşında. Girtlak kanseri. Mr sonucuna gore ileri evre diyor dr lar .
Siz ,üzülmeyin bu yaşta, yavaş ilerler demistiniz. Henüz biyopsi bile yapılmadı. Ama dr girtlak alınacak diyor. Babam bilmiyor ,henüz soyliyemedik. Suan konuşup, yemek yiyor. Nefesi sıkıntılı.o taraftaymis tümör. Belki çevrenizden, durumunuz vardır diye yazmak istedim. Ameliyat için acele etmeli miyiz? En erken bayram sonrası olur. Yoksa başka bir yolu var mıdır? Bağışıklık artırarak, yiyeceklerle gerilemesi mümkün mu sizce?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117062 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben olsam; Hayati tehlike olmadıkca ameliyat olmam. Zira ameliyat sonrası oluşan süreç hiç de hoş değildir.
|
|
![]() |
|
fundaav ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sadece gırtlak kanseri için mi amdliyat önermiyorsunuz? genç yaşta gırtlak kanseri için ameliyat öneriyormusunuz? diğer kanser türleri için ameliyat ömermediğiniz bölge varmı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117062 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece gırtlak için. "Hayati tehlike" uyarima dikkat ediyorsunuz herhalde!!
Radyoterapi ve Kemoterapi işe yaramıyorsa, tabii ki ameliyat olacak. Olacak da..Bu yaşta ne kadar gerekir, o tartışılır. En iyisi kendisinin karar vermesidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|