Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kanser
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kanser

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kubkub Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 268
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kubkub Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kanser
    Gönderim Zamanı: 21 Haz 2023 Saat 09:02
Kadir hocam merhaba . Daha önce babamla ilgili yazmistim size. Biliyorum branşında değil. Babam 83 yaşında.  Girtlak kanseri. Mr sonucuna gore ileri evre diyor dr lar   .
Siz ,üzülmeyin bu yaşta, yavaş ilerler demistiniz. 
Henüz biyopsi bile yapılmadı. Ama dr girtlak alınacak diyor.  Babam bilmiyor ,henüz soyliyemedik. Suan konuşup, yemek yiyor. Nefesi sıkıntılı.o taraftaymis tümör. 
Belki çevrenizden, durumunuz vardır diye yazmak istedim.
Ameliyat için acele etmeli miyiz? En erken bayram sonrası olur.
Yoksa başka bir yolu var mıdır? 
Bağışıklık artırarak, yiyeceklerle gerilemesi mümkün mu sizce?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117062
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2023 Saat 18:56
Ben olsam; Hayati tehlike olmadıkca ameliyat olmam. Zira ameliyat sonrası oluşan süreç hiç de hoş değildir. 

Yukarı Dön
fundaav Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundaav Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2023 Saat 23:12
hocam sadece gırtlak kanseri için mi amdliyat önermiyorsunuz? genç yaşta gırtlak kanseri için ameliyat öneriyormusunuz? diğer kanser türleri için ameliyat ömermediğiniz bölge varmı
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117062
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2023 Saat 08:56
Sadece gırtlak için. "Hayati tehlike" uyarima dikkat ediyorsunuz herhalde!! 
Radyoterapi ve Kemoterapi işe yaramıyorsa, tabii ki ameliyat olacak. Olacak da..Bu yaşta ne kadar gerekir,
o tartışılır. En iyisi kendisinin karar vermesidir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.