|
Ateşli havale |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selimkus ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Tem 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Tem 2023 Saat 23:20 |
Merhaba oğlum suan 3bucuk yaşında. Ilk havalesini 15 aylıkken geçirdi. Digerlerini sirasiyla 20 , 37 ve 38 aylikken toplamda 4 kez gecirdi. Hepsi atesliyken oldu ve tüm vücutta kasılma meydana geldi. Yaklaşık 1bucuk 2 dakika kadar sürdüler. Benimde havale gecmisim var fakat ben 1 kez geçirmişim. Oglumun uyku eeg si cekildi ve sonuc temiz cikti. Cocuk noroloji doktoru 4 kez gecirdigi icin ilaca baslamamiz gerektigini ve 2 sene boyunca araliksiz kullanmamiz gerektigini söyledi. Bu süre bana cok uzun geldi icim rahat etmiyor bu ilaci kullanmali miyim sizce ? Verilen ilac netrolex 100mg. Oglum epilepsi olmadığı halde epilepsi ilacı verildi kafam cok karışık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117670 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN bu konuda Türk doktorlarına inanmayın.... SAKIN ilaç başlamayın.
Yazarlar kısmında, makale listemin en altında, "Ateş ve Havalenin Tedavisi" makalemi okuyun. Bu konular Türkiye'de bilinmez. Verirler.. Havale ile Sara nöbetlerinin aynı olduğuna sanacak kadar cahillerdir. Havaleler; 6ay-4 yaş arası sıklıkla görülürler. Nadiren 4-6 yaş aralığında da olabiliyor. Hiçbir zararları yoktur. EEG çekilmesi bile gerekmez...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Tem 2023 Saat 09:01 |
|
![]() |
|
Selimkus ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Tem 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Makalenizi okudum hocam cok tesekkur ederim epilepsisi olmayan ogluma 2 yıl boyunca epilepsi ilaci kullanmak benimde mantigima hic uymamisti zaten Allah razi olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|