|
Zyrtec |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Tem 2023 Saat 17:48 |
Hocam iyi gunler.6 yaşında oğlumda hapşuruk ve burun akıntısı oluyor. Size sormuştum zyrtec deneyin demiştiniz. Bu güne kadar dayandık ilaci vermedim. Bu gün cocugu cok yordu, o yüzden şurubu aldım.
6 yaşında 25 kilo şurubu ne kadar vermeliyim. Içinde günde 2 defa 5 ml verilir yaziyo . Diger sayfada okudugum kadar siz gunde bir defa verin yazmişsınız. . Rica etsem hocam ne kadar verebilirim ?Saglıkli günler dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir ölçek ile başlayın, yeterli olmazsa, 2 x1 verirsiniz.
|
|
![]() |
|
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam.
|
|
![]() |
|
Tekrardan iyi gunler Kadir bey. Size yazdiktan sonra hapsurukla beraber oksuruk basladi ayın 20 sinde. Oksuruk 2 3 gundur cok arttı, sizin dediginiz gibi ballı limon ve bol su veriyorum fakat hic etkisi olmuyo.bu arada zyrtecği bir kez verdim ,oksuruk baslayinca vermedim daha onceki cevaplarinizda alerji ilaçlarinin mukozayı koyulastırdığını okumustum. Acaba doğrumu yapiyorum?
Bu arada hocam ilkbaharda alerji ve oksuruk icin 2 tane alerji doktoruna götürdüm 2 side astım teşhisi koydular havalar , fisfislar verdiler. Sizin sayenizde hcbirini kullanmadik. Simdiden korkmaya basladim , yaz gunu bile bu cocuk oksuruyorsa bu yil 1. Sınifa başlayacak kışın ne yapacagiz diye.
|
|
![]() |
|
Oksuruk ve astimla alakali tum cevapları kac defa okudum bende bilmiyorum. Hocam bu cocuk gercekten astim ise , bizde ilaclari kullanmassak alerji doktorlarinin dedigi gibi cocuga kotülük mu yapmış oluruz hocam?
Biliyorum buna benzer bircok sorular soruluyor hocam ama icim bir türlu rahat etmiyor.Lutfen yardimci olursaniz çok sevinirim hocam.Saglikli gunler dilerim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hiç Astım hastası gördünüz mü??
Türk doktorları, HER öksüren çocuğa Astım derler, onları ciddiye almayın. Astım'da öksürük "ASLİ" bulgu değildir. Astım'da; solunum sıkıntısı olur. Rahat nefes alır, sıkıntılı ve daha uzun sürede nefes verir. Hatta çocukta bu şekilde "Astım krizi" denilen şuur kaybı bile olur. Öyle; Türk doktorlarının zırvaladıkları gibi, uzun süre öksürüyor diye her çocuğa Astım tanısı konulmaz. Yazılarımı okuyun. Bu astım kepazelikleri, 2006 yılından önce YOKTU! Ne zaman ki, bu ilaç firması 300 doktoru, Karayiplerde , 1 haftalık "Kruz gezisine" götürdü, ondan sonra Türkiye'de Astım salgını başladı. |
|
![]() |
|
Iyi gunler Kadir bey.Öksuruğümüz azaldı. Sadece sizinn grip icin dediklerinizi yaptim. Fakat 2 gündur kisa kısa oksüruyor ve bu öksuruk hirıltilı bir sekilde.sadece öksururken oluyor. Nefes alıp verirken olmuyor.Kıs boyunca cok terledi ve hala devam ediyo
Acaba bu öksürük normal mi? Cigerle alakalı bir durum olabilir mi? Cevabiniz ve sabrinız icin şimdiden cok tesekkür ederim.Saglıkli gunler dilerim.
Düzenleyen Can Ege - 01 Ağu 2023 Saat 16:39 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ciğer ile ilgili olanlarda, solunum sayısı dakikada 60'ın üstüne çıkar.
Yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|