|
Karında Ağrı ve Kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Tem 2023 Saat 20:33 |
Hocam merhaba, kızım 9 yaşında. Bugün öğleden bu yana 7 defa kustu. Karnında ağrı var. Kolay kolay da geçmiyor. Sarı su gibi çıkıyor. Bir şey de yemiyor. Mide bulantısı da oluyor. Annem göbeği mi düştü diyor. Ne ilgisi var bilmiyorum. Ne yapalım hocam? Sizin Ağrı kesici verilmez karın ağrısına dediğinizi bildiğim için vermedim hiç bir şey.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Göbek mi düşmüş"!!! Kaldırsın o zaman!! Ne de çok bilirler!
Yediği/içtiği bir gıdadan mikrop kapmış. Sakın ilaç veya antibiyotik vermeyin. Bugünden geriye giderek yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yıllardır okuyorum. Eskiler işte hep bilirler maşallah. Zaten dediklerinizi yapıyorum her zaman. Çok teşekkürler hocam.🙏💐
|
|
![]() |
|
Merhaba hocam kızım 9 yaşında. Dünden bu yana karın ağrısı var ve 6 defa kustu. Kusma yok ama karın ağrımız devam ediyor göbek deliğinin altını gösteriyor. Çocuk doktoruna götürdük sağ tarafta bastırınca acıma söz konusu. Hassasiyeti var. Ultrason bakılamadı Kapanmıştı o saatte. Şimdi üniversitede ultrasona gidiyoruz. Bu değerler yüksek diye ve en önemlisi karın bölgesine dokundurtmayacak kadar rahatsız olmasından şüphelendi apandisitten doktor.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Adeniz - 21 Tem 2023 Saat 18:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Apandisit ağrısı, devamlıdır ve devamlı kötüye gider. Geldi-gitti ağrılar ASLA Apandisit ağrısı değildir.
Ağrının BU özelliğini takip edin.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam üniversitede tekrar maalesef kan aldılar kan almazlarsa ultrason olmazmış. Mecbur kabul ettik. Bekliyoruz.
|
|
![]() |
|
Hocam ultrason değil tomografi çekmek istediler. Kabul etmedim. Ölüme kadar Allah korusun sonuçlar yazmışlar imzaladım ultrason istedim saatlerdir bekliyorum. Ultrasonda iyi çıkmazmış. Hocam biz kime neye güveneceğiz perişan olduk. İç kanamaya kadar yazmışlar.
Düzenleyen Adeniz - 21 Tem 2023 Saat 20:16 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ağrı takibi yapın.
Gelip-giden ağrı ise; ORADAN KAÇIN! Gaz çıkarabiliyorsa; Barsak düğümlenmesi de yoktur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|