|
Anne sütü |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Dilyafruz
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 294 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Anne sütüGönderim Zamanı: 31 Tem 2023 Saat 13:38 |
|
Hocam merhaba,
3 ya da 4 hastanız cocuklarını 2 yaşa kadar sadece Anne sütü ile beslemişler. Biz.ise 6aydan ek gıdaya başladık. Arasında ne fark olacak acaba ? Anne sütü ile beslenenler daha az mı hasta olacaklar, bizimkilere göre ? Ne kadar geç vermeye çalışsam da etrafımdakiler rahat bırakmadı ..ek gıdaya geçin diye + aile Ocagında da aynısı söylediler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2023 Saat 15:21 |
|
Tipik Türk davranışı. SAKIN anne sütü vermemiş anneler ile görüşmeyin. Onlar size "anne sütü gereksizdir"
diye yalan pompalarlar. 1- Geçmişte; Banker Kastelli'ye para kaptıranların, akraba ve tanıdıklarını da sisteme sokmaya çalışmaları; " -Ben yandım, herkes yansın !" hesabı. 2- "Rayma bileziği" denilen dolandırıcılık aracına para kaptıranların, soranlara; "Çok memnun kaldığı" yalanını söylemesi gibi. 3- Doktorlarınki daha masum, onlar anne sütü yerine mama sattırıp komisyon alma peşindeler. İlk sayfada; YAZARLAR kısmındaki benim makale listemden; "Anne sütü ve Rakipleri" makalemi okuyun. Mama firmaların cevirdikleri dolaplar devlet seviyesinden, kademe kademe Sağlık Ocaklarına kadar iner. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Tem 2023 Saat 15:27 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|