|
Diş antibiyotik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat193 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2023 Saat 00:47 |
Hocam merhaba sayenizde oğlumu antibiyotik vb ilaçları kullanmadan büyütmeye çalışıyoruz. Kendim de aynı şekilde kullanmıyorum. Bu ara bir iki dişimde soğuk sıcak hassasiyeti başladı. Kanal ve kaplama gibi işlemler var. Yapilali 10 seneyi geçti. Dişçi iltihap olduğunu antibiyotik kullanmami ondan sonra tekrar gelmemi söyledi. Sizce antibiyotik şart mı. Bu iltihap dedikleri enflamasyon gibi birşey mi acaba diye düşündüm. Normalde uzun süredir antibiyotik kullanmayinca biraz zor geldi bana. Disciler genelde apse iltihap deyip antibiyotik yazıyor çoğunlukla. Bu konuda fikrinizi merak ettim. Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Diş absesi önemlidir. Antibiyotiği kullanın. Enfeksiyon varken dişe cerrahi müdahale yapılırsa, Kalp zarı
iltihabına kadar giden ölümcül hastalıklar olabilir.
|
|
![]() |
|
murat193 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun hocam, ben de kullanmayı düşünüyordum ama yine de size bir danışmak istedim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|