|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2023 Saat 10:52 |
İyi günler Kadir bey. 6 yasındaki oglum 2 haftadır öksürüyordü. Biz Kırşehirde yaşıyoruz.Burda termal suyu icin belediye acık alanda havuzu var ve sıcak su dolu havuzlar var .Halk gelip ayaklarinı sokuyor ,cocuklar icinde çimiyorlar .Oglumun ısrarlarina dayanamadim ve oglumda sadece ayaklarını soktuk .5 gün boyunca sürdü bu durum .Zaten öksurük vardı sizin grip icin dedillerinizi yapıyorum .Ama gece birden aniden ateslendi.Hic müdahile etmedim sabaha karsi terledi ve atesi düştü.
Benim sorum acaba gripten mi ateşi çıktı yoksa havuzdan mikrop kapıp o yüzden mi ateslendi?Zaten 2 haftadır oksüruyordu ates yoktu 2 hafta sonra ates çikar mı? Havuzdan oldu ise yapilmasi gereken birsey var mı?Bu arada bir daha asla sokmayacagım ayaklarida olsa. Kafam cok karıstı yardimcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Havuzdan mikrop kapılmaz! Pis su başka şey, "Mikroplu su" başka şey.
Bu sıcak su havuzlarında devamlı bir su akımı varsa, zaten bir kirlenme de olmaz. Tehlikeli olanlar; süs havuzu şeklinde su gideri olmayan havuzlardır.
|
|
![]() |
|
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkur ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|