Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Anksiyete
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Anksiyete

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
inciboncukus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 47
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı inciboncukus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Anksiyete
    Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2023 Saat 00:19
Hocam, 9.5 yaşındaki oğlum yaklaşık 1 aydır zaman zaman kendini kötü hissettiğini söylüyor. En son 3 hafta önce Hacettepe çocuk acile götürdüm taşikardi vardı kan değerlerine bakıldı, akciğer filmi ve ekg çekildi kanda kardiaklar vs normal çıktı, her şey normal çıktı tiroidlerde normal dendi. Psikiyatriste götürmeli miyim? Bu akşam ben durduk yere korkuyorum kötü bir şey olacakmış gibi geliyor dedi ve ağladı gece benimle uyumak istiyor. Bi fikir verin nolur ne yapacağımı şaşırdım, daha önce check uptan geçmişti kalp vs sorun yoktu. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117555
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2023 Saat 10:31
Psikiyatri görsün.
Yukarı Dön
inciboncukus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 47
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı inciboncukus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2023 Saat 00:30
Hocam merhaba paikiyatrist z.dprex şurup verdi ben okul başlayınca düzelir diye kullanmadım fakat okul başlayınca da aynı kaygıları yaşayınca kullanma kararı aldım ilk şişe bitti şu an hiçbir sıkıntı yok geceleri yatağında huzurlu bir şekilde uyuyor göğün içinde kaygı durumu yok. Aşırı hareketli ve aktif normal haline döndü ama bu ilacı kullanmak doğru mu? 2. Şişeye geçtik tekrar doktora götüreceğim bırakırsak eski haline döner mi? Ya da kullanmaya devam edersek bir sıkıntı olur mu? Fikriniz benim için önemli. Teşekkür ediyorum şimdiden. Saygılar. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117555
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2023 Saat 03:22
Ara ara ilaci birakip, kontrol edin. Ilacin bir zarari yok, zamanla duzelebilir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.