|
Kan tahlili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EfeElif ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2023 Saat 22:02 |
Hocam merhaba,
Yarin sonuç için doktora gideceğim, ama size sormadan gidemezdim. Çünkü size güveniyorum çok. Kızım 9 yaşında. 3 kere bayılacak gibi soğuk ter bosalip yüzü bembeyaz oldu...Tahlile götürdüm. MCv 76.2 MCH 26.7 Dansite 1009 Total Demir Bağlama 404 Ferritinin 8.2 Myoglibin 13.9 Hs troponin 5.6 Fosfor 5.59 HgB 13.6 Düzenleyen EfeElif - 14 Eyl 2023 Saat 22:45 |
|
![]() |
|
EfeElif ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Referans dışı değerler hocam
Birde 25.OH D vitamini 32.27
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anemi YOK!
Türk doktorları bu konuda son derecede CAHİLLERDİR! Ferritin; nedir, ne işe yarar haberleri bile yoktur. Açıp bir kitap bile okumazlar. Hgb yükselince Ferritin değeri DÜŞER! Zira vücut daha fazla Demir emilmesini istemez. D vitamin seviyeniz çok düşük. Şimdi 1 ampul Dvit3 için, 1 ay sonra tekrar için ve Aralık ayında D vitamini ölçtürüp bana yazın. Yetmeyebilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Eyl 2023 Saat 09:07 |
|
![]() |
|
Teşekkürler hocam , peki gripliyken verilmez süt yogurt yenmez gibi konuşmalar var hocam doğru mudur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tipik Türk doktor uydurmalarından biri.
Ayrıca da Türk doktorları 20 seneden beri HİÇ KİMSEYE Grip teşhisi koymadılar!
|
|
![]() |
|
Evet hocam ya çocuk alerjik yada antibiyotiklik:)))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
ozgeglrr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
Merhaba doktora gittiniz mi ne dediler acaba size benim oğlumda 2 defa aynı şekilde oldu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|